• Doğum
  • Genel anestezi sezeryan olanlar

Beni ful bayılttılar ağrıyla uyandım . Normal doğum istiyordum ben mecbur kaldım tansiyonum 15 17 kere çıkınca . Çok kötülendim 2 3 saat uyanamadım ama benden sonra ameliyata girip çıkanlar koridorda bile yürümüş anneme hemşireler öyle demiş 😂 hatta o size numara yapıyordur demiş 😂😂 oda ayrı bi mevzu sanki ben aklımı peynir ekmekle yedim numara yapacam çocuğum orda aç kaldı ağlamış etmiş onu duyaraktan bilmiyorum nasıl öyle bişey yapacam 🤷🏼‍♀️ Herkes spinali öneriyor hem çocuğunu görüyorsun kucağına alıyorsun hemde ağrıyı falan 6 7 saat sonra hissediyorsun dediler benim tanıdıklarım . Benim bilgim bu yorumum bu . Ama en iyisi normal doğum 😄

Ahsend49 1 hafta önce spiral oldum dayanamam tam bayıltın dedim sonradan sonuçta bi kez görüyorum diyerekten spinal olsun istedim çok korka korka girip çok ağladım korktum belime iğne atıldıktan sonra hiçbişey hissetmedim beni kestiler onu bile bilmiyorum sadece bi ses duydum ne o dedim ağlıyordum korkudan zaten oğlun dediler onu görmek istedim tam gördüm giydirmek için aldılar ben ondan sonra korkudan bayılmışım 😅🙏🏻🤣 uyandığımda ayağa kalkarken zorlandım tek başıma olmak istedim ayağa kalkarken yardım etmelerini istemedim daha kolay kalktım hastaneden eve döndüğümde heryeri temizledim yemek yaptım herşeyin Allah hayırlısını versin ☺️

Ahsend49 inşallah herkese kolay doğumlar versin Allah bir can çıkıyor bir candan hiç kolay değil 🤗

Sinemisdemiraggg bol bol nescafe iç baş ağrını hafifletiyor ve bol bol yürü emin ol ki çok rahatlıyorsun ha bide aktardan civan perçemi otu al onu demletsinler birsey yiyip içmeye başladığında devamlı ara ara az az ondan iç emin ol ağrını çok hafifletiyor