Bhrykndmr Cetinkaya Belirtiler vardıda gaz mı yoksa bebek mi emin olamıyordum. 17. Haftamda kesin net hissetim ☺️ Şuan 23. Haftadayız maşallah 🧿 kıpır kıpır oğluş 💙
Angels-35 Merinosunannesii kızlar geç hissediliyormuş annem öyle söylüyor hep ben 22 haftaya girdiğimde hissetmeye başladım çok net bir şekilde hissediliyor artık geceleri beni zorluyor 🥰 yakında hissedersiniz sizde
Merinosunannesii Angels-35 ayy ne güzel insallah bende bir an önce hissederim nasıl birşey ilk hissetmek anlaşılıyor mu bebek oldugu yani bağırsak hareketiyle bir farkı var mı ayırt edebilir miyim ay biraz fazla soru oldu ama 🤭🤭
Angels-35 Merinosunannesii 20. Haftada az az olmuştu anlayamıyordum acaba bebek mi diye ama şu anda benimki çok net anlaşılıyor bayağı çarpıyor 🙈 hem tekmeliyor hemde dönerken çok net hissediliyor içinde bişey kayıyor gibi çok güzel 🙏
Angels-35 Yldz33--06 kız bebiş diye bence ben 22 haftaya kadar hiç hissetmedim bu hafta 22 haftalık olduk ve hergün hissediyorum artık çok hareketli maşallah 🧿 sizde yakında hissedersiniz azıcık sabır
Yldz33--06 Angels-35 ay iyi bari az kalmış öyleyse ☺️♥️ çok teşekkür ederim dönüşünüz için ♥️ sağlıkla kavuşun inşallah bebişinize♥️
Buketkucuk Cetinkaya 16 haftalıkken kıpırtılar hissettim ama bebek değildir dedim şuan 18 haftalığız daha belirgin hissediyorum o kıpırtıları ama hala tam net değiller🌹
Mucizeanne01 14 haftalıkken kalp atışı gibi pıt pıt atış hissettim ve karnımı sıkıştırıp oturunca tekme yemiştim