-mercimek- Cetinkaya ya böyle su damlası düştü gibi kıpırtı oldu sonra zaten aynı hareketi bir kaç gün sonra hissedince tanıdık geliyor 🥰şimdi tepikliyor maşallah 😂
A2017 12 bile hissettim hatta bir çığlıkla doktora soyeldım yer degestrmis dedi 16 hisstmeler pit Pitt. Şeklinde sımdı 19 haftalık hiç durmuyor sureklı oynuyor masallh 🧿 babası j bile artık hissediyor elini koyduğunda 2 gebelik
Fundad Ben suan 18+4 teyim ama henüz hissedemedim. İlk gebeliğim. Bazen üzülüyorum ben neden hissetmiyorum diye 😔
Bussrayaren Fundad nkrmde ilk gebeliklerde 20.den itibaren. Askiyor canm ben de 19 dayim bekliyorum hiç üzülüp canıni sikmana gerek yok 😻
mrskorkut Hiç unutmuyorum not almışım 16+5 te ilk hissettim çok acaip bir histi hani biri içerden hop vuruyor gibi 😂 Rabbim cümlemize evlatlarımızın doğduğu günü de göstersin sağsalim inşallah 😍🤲🏼🐥♥️
Baobap Cetinkaya 15+4 te karnımın içinde fıkır fıkır hareket ettğini hissettim. Zamanla hareketler gelişti. 17+2 de elim karnımda tv izlerken avucumun içinde hissettim. Ertesi gün karnımı açıp izledim ve gözlerimle gördüm🙈 bebekle ilgili en güzel duygu bu hareketler oldu benim için. Öncesinde hiç bir hissim yoktu.
Yldz33--06 Merinosunannesii biz de 19 haftalık olduk malesef hala hissedemedim azıcık göbekli birisiyim acaba ondan mıdır kız bebiş diye midir bilmiyorum :/ panik oluyorum her seferinde neden kıpırdamıyor diye🤦♀️
Duygu3437 Yldz33--06 bende 18 + 4 benimki de kız bende hissetmedim hiç hatta arada uyuşuk kızım kalk iki tepin diyorum tık yok 😂💜
Merinosunannesii Yldz33--06 bende de basladı panik olmalar doktora dedim 17.haftadayken gittiğimden ilk gebeliğin kasların sıkı oluyor ondan geç hissedersin dedi 20.haftadan itibaren baslar dedi birde okuduğum kadarıyla kilolu insanlarla daha geç hissediyormuş e birde kızlar da geç hissediliyormuş genelde 😂
Angels-35 Yldz33--06 kız bebiş diye bence ben 22 haftaya kadar hiç hissetmedim bu hafta 22 haftalık olduk ve hergün hissediyorum artık çok hareketli maşallah 🧿 sizde yakında hissedersiniz azıcık sabır
Yldz33--06 Duygu3437 ay çok güldüm iki tepin lafınıza😂😂 umuyorum aynı performansı doğduklarında gece uykusunda da sergilerler 😂😂 sağlıkla kavuşalım fıstıklarımıza inşallah ♥️♥️
Yldz33--06 Merinosunannesii hissetmemem için her şey mevcut bende sanırım ilk gebelik, göbekli birisi olmak, kız bebesi 😂aman Allah sağlık sıhhat versin de hissederim elbet bi ara 😂 sağlıkla kavuşalım fıstıklarımıza inşallah ♥️
Haticeyuce31 Cetinkaya 18+2de oglumj hissettim simdi 10+2yim bakalim bunu ne zaman hissedicem dört gözle bekliyorum valla o zamanları
Merinosunannesii Yldz33--06 bende de herşey mevcut umarım bir an önce hissederiz sıpaları sağlıkla da kucagımıza alırız🥰🥰