Gamz09 6+6 haftalığım felaket mide bulantısı ve öğürme var bazen kusma sabahları deli oluyorum halsiz düşüyorum
Neslihan1903 masallarin sık idrar ve göğüs hassasiyeti dışında bir şey yaşayacağınız sanmıyorum bir iki haftaya kusmaya başlarsınız tabi bünye meselesi 🤗
Anne3 masallarin kuzum benimde pek bi belirtim yok ultasonda bile gözükmüyor daha 😅 salı günü gözükecek inşallah yavrucuğum şuan sadece kramplar giriyor o da arada :)
phd-anne 7.haftamdayım. Çok mide bulantım oluyor, yemeklerden iğreniyorum ve su içmek istemiyorum 😓 daha ne kadar sürer sizce? Bulantılar çok yorucu oluyor😣
Purpura26 masallarin Ben de 6+2yim. Dün kalp atışlarını gördük çok şükür. Belirti olarak sadece göğüslerimin dış kısımları ağrıyor damarlarım çekiliyor gibi. Ve meme ucunda belli belirsiz halka oluşuyor 😃 onu burda görüyordum o yüzden takip ediyordum. Başka da bişi yok
masallarin Purpura26 cok sukur bin sukur insan belirtiler ne zmn baslayack merk ediyor bende iste sdece kasik kramplari oluyor bgn bide biraz bel agrisi basladi :)
ftmftmb 6+3 haftalik benim de bir haftadır mide bulantım reflum vardı üç gundur hafifledi yemekleri kendim yapmadığım için yiyebildim ondan mı acaba yaşayan var mı aranızda telaş ettim biraz, kramp çok oluyordu dördüncü haftada bende