masallarin kizlar bgn 6+2 yim tam 6+0 da kalp atisini sukur duydum cok fazla bi belirtim yok diye uzuluyorum sizden durumlar ne acaba ?
sennur26 masallarin Ayy kuzum hiç üzülme belirtim yok diye. Benim de öyleydi 7. Haftamda bi kere midem bulandı ayyy dedim yaşasın midem bulanıyor 😂😂 Hay sevinmez olaydım sonra içim dışıma çıktı zaten şuan 17 haftalığız yeni yeni rahatladım çok şükür 🥰
Minnosunannesiii masallarin şükrettt canım hamileliğimi öğrendiğim günden beri ki zaten mide bulantısıyla test yaptım daha 2haftalık filanda öğrendiğimde şuan 16+3 ve ilaçlarla ayakta duruyorum
miraykumru masallarin bende 6+2 tim bugün,karnımın sol tarafında inanılmaz ağrılarım var rahim büyümesiyle ilgiliymiş,bulantım oluyor ama ⅗ saniye sürüyor onun dışında bir belirtimiz yok çok şükür diyelim 🙏🏼
masallarin sennur26 gercekten bende her gn ne zmn baslick diye bekliyrm isllh yakindr :) bende de sdece hafif kramplar uyku hali oluyor bende 2 gecedir geceleri cok terliyrm tbi ondanmidir blmiyrm ama :( hic hssetmiyrm bole hamile oldgmu 😨
CerenKurt9 Ben de tam 6 haftaligim,hamile oldugumu unutuyorum bazen 🙈 1 kere istifra ettim sadece ara sira midem bulaniyor, bide kramplar giriyor 10 saniye sonra geciyor baska biseyim yok simdilik cok sukur 🙏🏻
masallarin CerenKurt9 kramplar banada giriyor ama midem hic bulnmadi bgn biraz basim donuyordu ama acaba ondanmi yoksa tansiyon flnmi onuda blmiyrm:))
Minnosunannesiii masallarin adetimi 3 gün geçti idrar Mustafa girdim biri yumurta kurmuş iğrenç kokuyordu bi test yaptım hemen çıkmadı ertesi gün bidaha yaptım silik çizgi çıktı ama yaptığım test bi hafta önceyi gösterendi kan verdim 15.63 çıktı
Demetslt masallarin Ayy aman aman belirti falan istemeyin heveslenmeyin😂 6+5teyiz. Bulanti kusma sık idrar gaz sorunu göğüs hassasiyeti yok yok bende😂😂
masallarin Demetslt yani smdi sz diyince sık idrar bende de war gece 5-6 kere uyaniyrm kasiklarima kramp giriyo yani bgm biraz basim dondu iste bide :)
Beety26 masallarin 28 gunde bir oldgn icin cabuk duymussun. Ben 36 gunde bir. O yuzde sende tez catlamis dollenmis ben adetin 18. Gunu dollenmis belki o yuxden bugun duymadim