HappyMom Merhaba canımız annelerimiz, “Doğum Sancınızı Tanıyın” başlıklı blog yazımız yayında! Doğum sancısı nedir? Doğum sancısı çeşitleri Doğum sancısı nasıl başlar? NST’de sancı kaç çıkarsa doğum başlar? İçerikler Linkte! https://www.mutluanneleriz.com/2020/12/03/dogum-sancinizi-taniyin/ Sancının bir türüyle tanışan annelerimiz var mı?😌
0Cerenk HappyMom Bebeği aşağıda olan, erken doğum riski olanlar, normal haftası geldiğinde normal doğumu daha mı kolay yaptı? Daha mı kısa sürdü? Yorumlarınız çok önemli benim için🙏🏻
Gllpkr HappyMom sancının bir türünün fazlasını yaşamıştım 3 sene önce suni sancıyla hayatımda hiç bir acı böyle canımı yakmadı şuan tekrar hamileyim 22 haftalık oldum doğum korkularım çoktan başladı bile
Oykununannesi55 HappyMom .bizde 37+1 olduk regl ağrısı gibi ağrım oluyor sadece bebek kanala girmiş dedi doktor
Tgcprngll HappyMom ben 34+4 haftadayim adet ağrısı gibi sancım oluyor gün içerisinde kasıklarımda belime kadar vuruyor doktorum dikkatli ol dedi sadece erken doğum riskim varmış her an doğacak diye korkuyorum
Duru999 0Cerenk merhaba 35+6 29 haftadan beri bebeyim cok cok asagida. Dr bununla ilgili bisey soylemedi yani sormadimda unutdum. Ama etrafimdakilar sen rahat dogurursun ve s. Boyle seyler duydum. Hayrlisi Allahdan🤲
Deletedmom95 Sabahtan beri geçmeyen belimde ara ara ama sık giren ince sızı şeklinde bir ağrı var. Suan da da karnımda sertleşmeler mecvut ay 🤦 doğum sancısımı ki acaba yalancı mı 🥺
Nursah07 Çok güzel ve özel bir andı geri dönmeyi ve oğluma kavuşma anımı bir kez daha yaşamayı çok isterdim🥰
Elmaveannesi Deletedmom95 38 haftalik oldum bende 5 10 dk arasi bebek toplaniyor sertleşiyor o arada agri yaşıyorum
F-Gemi Deletedmom95 Rabbim bi çırpıda kurtarsın inşallah ya bende heyecanlandım burda🙈 Sağlıkla bereketle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 😊
0Cerenk BAS123 canım yani erken doğum riski olan bebek kafası rahime dayalı baskılı olma durumunda hani
Elmaveannesi Deletedmom95 iste o sanci canim. Cunku 1 hafta once 1 gece hastanede yattim tam o toplandığı kasıldigi sirada 100lere cikan sancim oldu
Deletedmom95 F-Gemi amin canım Allah razı olsun 🌺❤️ heyecan şaşkınlık hepsi karıştı bende 🤦 doğum sancısımı değilmi ah bir netleşse 🤷🙈
Deletedmom95 Elmaveannesi biliyorum kuzum 34 haftalık iken de böyle oldu ama o iki dk da bir geliyordu bu 10 dk da bir sıklaşmadı daha hiç. Takip ediyorum devamlı
F-Gemi Deletedmom95 acaba acilemi gitseniz belki sancılardan açılma durumuda olmuş mudur ki ya veya hastanenizi arayıp bilgilendirseniz ne yapalım diye sorsanız ona göre hareket edersiniz