2prens-annesi Kızlar hastene çantasını hazırlarken ilk doğduğunda giyilmesi icin hemşireye ne koydunuz ben isimli tulum yaptırdım onu mu koysam yoksa başka bisey emin olamadim ilk mi giyilsin yoksa odaya geldiğinde mi bilemedim biraz fikir verin🤔🥰
Yldz3 2prens-annesi fotoğraf çektireceksen bence sonra giydir ben 2 tane aldım ilk normal olanı hemşireye vericem eve gelince temiz temiz giydirip fotoğrafı çekilecek miniğimin 😊
Elfmstfa13 2prens-annesi bence isimli olanı hastane çıkışı kullanabilirsiniz hemşireye farklı bir takım verebilirsiniz
Verasmommy 2prens-annesi onlu hastane çıkışı almıştım onun alt üst takımını iç zıbınını şapkasını ve battaniyesini verdim bir tane çorap ve bez de verdim. İsimli tulumunu sonrasında giydirdim çünkü ilk verdiklerimde hafif de olsa lekelenme olmuştu 😊🌺
MuhAnne Yldz3 hemşireye verdiğiniz takımda neler var yazabilir misiniz? Alt üst mü tulum mu? Hırka var mı? Vs.vs.
Yldz3 MuhAnne 1 adet battaniye 1 adet üst zıbın 1 adet patikli pijama 1 adet iç zıbını önlüğü eldiveni şapkası çorabı hastane çıkışı bu şekilde canım
2prens-annesi MuhAnne bende aynı 1 tane iç zıbın 1 tane normal çıtçıtli zıbın 1 tane ayaklı pijama 1 tane hastane çıkışı 1 tane bez 1 eldiven çorap şapka 1 kundak
Civcivimm00 Benim alacağım hastane çıkışında hem tulum var hem alt üst .ben de hemsireye alt üst verip daha sonra kirlense bile tulumu giydiririm diye düşündüm🤔
2prens-annesi Verasmommy aynen haklisiniz bende öyle düşünerek koymadım onu çok kararsız bi insanım normalde onyizden fikirleriniz değerliydi benim icin💖
2prens-annesi Deryabsrn ben koymadım canım ya kıyamadım kirlenir diye normal hastane çıkışı koydum isimliyi sora giydiririm dedim