Dilaraa06 Sema14 valla erkeğe benzetiyorlar ama minigim ayaklarıyla sürekli kapattığı için emin olup soyleyemiyolar, sol da gördü bugün bebeği gobegimin solunda bazen ortada falan duruyo detayliyi bekliyorum merakla ve sabırla ❤😊
MeLy90 Posttan cahillik akıyor. Gerçekten bu zihniyette insanların yetiştireceği çocuktan da korkuyorum ! Allahım çocuklarımı karşılaştırma yarabbim. Şikayet ediyorum bu postu !!!!!
MeLy90 Handeekar kendileri içsin sorun yok ama burada bir sürü kadın var, Allah korusun birine sebep olur ! Lütfen hep birlikte şikayet edelim.
Nurunannesiii12 MeLy90 iciliyo mu demişler.bence bunu hamile kadinlara zararı olsun diye yapiyor olmasınlar geçmişte? Sonuçta kimyasal diye biliyorum lavoba aciciyi.
Nurunannesiii12 MeLy90 ayrica postu da sikayet ettim . Hic bilgisi olmayan yeni hamile kadin deneyede de bilir bunu. Ne kadar bilmeden de sorduysa da kaldırılmalı.
Nurunannesiii12 sevval_3108 hic duymadim.talniz haberi izledim bi kadın lavoba acıcı ile tıkanmış lavonasunu açarken patlıyor ve yüzü ne sicriyodu. Patlamaması gerekiyormus.allah korusun böyle biseye kalkışmaya gelmez.en iyisi işini bilen okumuş insana doktora güvenip orda öğrenmek.masum.bi yöntem değil kim den duyduysan unut gitsin 🌸😊
MeLy90 Nurunannesiii12 hanım efendi lütfen hiç aklınız alıyor mu ? İçmeyi demese bile hangi çağdayız ?
ygmurnuuur sevval_3108 doktorlara boşuna para vermeyin nasılsa temizlik ürünleriyle cinsiyet öğreniyorsunuz 🤣🤣🤣🤣
Menfis sevval_3108 siz ve sizin gibiler karşısında tıp gerçekten çaresiz. Bu ne kadar saçma sapan bir duyumdur!! Bu duyuma inanan nasıl saçma bir mantıktır!!! 🤦♀️
Melikeakkc sevval_3108 duydun ama geldin buraya yazdım daha fazla cahil olanda gidip araştırıp denese nolacak! Ya artık saçma sapan şeyleri buraya yazmayın bi Google amcaya sorun Aslı varsa bilgili şeyler danışın allah rızası için ya
bb1509 sevval_3108 bir sürü şey var bu tür cinsiyet öğrenmek için ama güvenilir şeyler değil yani uğraşana kadar beklemek daha iyi ben 4.ayımda öğrendim cinsiyeti göstermediği için
NeslihannK sevval_3108 Deneme kuzum Allah korusun zarar falan gelir buyuk ihtimalle idrar falan damlatiliyodur ama soluma bile. Azcik sabret 13. Haftada öğrenirsin Allahın izniyle 🙏 Rabbim gönlüne göre versin