T_nisaa sevval_3108 😒 çok tehlikeli solumayın değerse cildinize çok kötü yakar ne kadar saçma şeyler ya
Smyrhkn123 Doktora niye gidiyosunuz o zaman dogumunuzuda kendiniz yapin artik hicbiseye sasirmiycam diyorum ama gene sasirilacak bisey duyuyorum 😳
Melikeakkc sevval_3108 duydun ama geldin buraya yazdım daha fazla cahil olanda gidip araştırıp denese nolacak! Ya artık saçma sapan şeyleri buraya yazmayın bi Google amcaya sorun Aslı varsa bilgili şeyler danışın allah rızası için ya
halitefe sevval_3108 duydunda arkadaşım aklın fikrin yok mu bir sorgulamadın mı böyle bişeyi mantığın alıyor mu Allah aşkına
Dilaraa06 sevval_3108 sakin deneme cok tehlikeli nerden duydun böyle biseyi ben 17+4 um hala öğrenemedim sabırla bekliyorum kendini göstereceği günü lutfen duyma oyle seyleri 🤦♀️
nisotti 😂😂😂acayip hoşuma gitti. Bazı hamileler accccayip cinsiyet takıntılı. Ben hiç merak etmedim. Hep sağlıklı olsun diye dua ettim. Lavoba açıcı da ne bileyim😂😂😂sakin olun öğrenceksiniz nasılsa:)
misraerol sevval_3108 ben duydum ama denemedim yurtdışında cok yapıyorlarmış dogruluk payı nedir bilmyrm
Dilaraa06 Sema14 valla erkeğe benzetiyorlar ama minigim ayaklarıyla sürekli kapattığı için emin olup soyleyemiyolar, sol da gördü bugün bebeği gobegimin solunda bazen ortada falan duruyo detayliyi bekliyorum merakla ve sabırla ❤😊