Baharburcu Busracobann benimde hep oğlum diyesim geliyor allahım biliyor ama 😊 kese görüntüsü var mı kızında yuvarlakmıydı kesen
Ec0709 Baharburcu benim özel sağlık sigortam var onun icinde doğum paketim de var o yüzden bilemiyorum maalesef
Ylzozprn Busracobann anladım ben bir tane alıyorum herhangi bir kanama yada lekenlenme olmadı ama plesantam aşağıda diye ilacı bıraktırmıyor inşallah sizinde düşük tehlikeniz bitmiştir
Helen17 Kenanizm18 izmirlihatice kesinlikle tavsiye etmiyorum katil doktorhakkim haram olsun onun yüzünden ne hale geldim kimse ondan memnun degil
izmirlihatice Helen17 valahi ben cok memunum guler yüzlü ne sorarasam sorayim hic yuz asmaz ve istedigim zman arayabiliyorum sana ne oldu ki cnm 🤨🤔
Tugce1803 NurrGnss memnunum, bebeğimi detaylı olarak inceliyo sorularıma yanıt veriyo doçent olduğu için ücreti yüksek ama bizi etkilemiyo, siz gitmeyi düşünüyosanız baştan söyliyim☺️
relin06 deniznil İzmir can hastanesi Doç Dr Mehmet Şükrü Budak instagramdan takip edebilirsiniz benim 8 aydır sürekli gittiğim canım doktorum iyiki var hiç sıkılmadan kaçta ararsan ara cevap verir
VvsinemvV Cansuyrm35 evet Şebnem Hanım muhteşem bir doktor ilk doğumumu da onda yaptım şimdi 2. İçin yine kendisine gidiyorum çok memnunum ben de
Merii00 deniznil gözde hastanesi Mehmet Hakan Altun müthiş bir doktor 40 yıllık uzman öyle güzel detaylı sakin her şeyi anlatıyor ki aklında soru işareti asla kalmıyor 💕