Baharburcu Yeni474747 5 yıl önce tanıştık kızıma hamileyken ilk hamileliğimde melek doktorumla ve şimdi ikinci kez hamileyim henüz gidemedim ama yine Aysel hanıma gidicem ne kadar iyi biri demi anne gibi abla gibi🙏
Busracobann Baharburcu evet çok iyi biri benim kızımı kurtardi şükür çok iyi baktı bana şimdi ikinciye hamileyim Perşembe randevumuz var inşallah hayırlı haberler alırım
Baharburcu Busracobann evet bende gidicem en yakın zamanda inşallah çok özledim 😊 kaç aylık bebeğiniz Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Baharburcu Yeni474747 gerçekten de öyle çok fazla korkuyordum hep kucaklardı beni 🌸 Aysel zabite rastlayan anneler çok şanslı 🍀
Helen17 Kenanizm18 izmirlihatice kesinlikle tavsiye etmiyorum katil doktorhakkim haram olsun onun yüzünden ne hale geldim kimse ondan memnun degil
Busracobann Baharburcu 1 kızım var Allah ne verirse kabul tabiki ama gönül isterki her 2 sini de tatmak gönlümden erkek geçiyor ama sağlıklı olması önceliğim çünkü düşük riskim vardı inşallah geçmiştir
Busracobann Baharburcu birde sürekli dilime oğlum diye geliyor kızım demiyorum hiç iç güdü mü bilemiyorum
Ylzozprn Bende ikinciye hamileyim ilk doğumumu 5 yıl önce karataşta Aysel zabitte yaptım memnundum yine gidiyorum ama çok yoğun o yüzden çok hızlı bakıyormuş gibi geliyor 5 yıl önce çok daha iyidi çok kısa sürüyor muayenem
Busracobann Ylzozprn aslında yoğunluktan değilde pandemiden dolayı öyle olduğunu düşünüyorum ben 3 sene öncede çok yoğundu saatlerce beklediğimi bilirim ama uzun sürerdi o zamanlarda
Ylzozprn Busracobann anladım ben işte çok hasta var o yüzden bu kadar hızlı muayene oluyorum diye düşündüm ilaç verecek onu bile unuttu eve gidince yazdım Allah tan whatsaptan cevap yazıyor.sizin cinsiyeti söyledi mi bana 12 de hiç yorum yapmadı
Baharburcu Busracobann aynen bende senin gibiyim canım 1 kızım Var sağlıklı olsunda allahım bide erkek nasip ederse sevinirim tabi ki 😊
Baharburcu Busracobann benimde hep oğlum diyesim geliyor allahım biliyor ama 😊 kese görüntüsü var mı kızında yuvarlakmıydı kesen
Ylzozprn Ylzozprn şimdi gördüm daha erken miş sizin benimde vardı düşük riskim plesentam Aşağıdaymış 7 haftadan beri Protestan kullanıyorum benide 16 da çağırdı 1 ay sonra dedi bende bu cuma gideceğim
Busracobann Ylzozprn Çarşamba gittigimde daha çok küçük olacak eğer görürse bilemiyorum kızımda 19 haftalıkken öğrenmiştim
Busracobann Ylzozprn bende günde 3 defa progestan kullanıyorum inşallah geçmiştir benim tehlikem benim öyle bı sikinti yoktu da kesede nokta kadar kanama alanı ve 2 gün gelen kahverengi koyu akıntı
Ylzozprn Busracobann anladım ben bir tane alıyorum herhangi bir kanama yada lekenlenme olmadı ama plesantam aşağıda diye ilacı bıraktırmıyor inşallah sizinde düşük tehlikeniz bitmiştir
Ec0709 deniznil medicana İlkay Topaloğlu🥰 dünya tatlısı aşırı ilgili bi doktor. Sağolsun her zaman yazıyorum hemen cevap veriyor. Ayrıca ben karataşa gidiyordum başta orda da kesinlikle arzu hanım çok iyii. Ama hastanede arkadaşım doğum yaptı sorun yaşadı. O yüzden hastanemi değiştirdim hemen.
Cansuyrm35 Kent Hastanesi Şebnem Altunyurt. Kendisinin eşi Sabahattin Altınyurt ile birlikte özel kliniği de var. Çok memnunum, ne zaman istesem her soruma cevap verir ve çok ilgilidir.
VvsinemvV Cansuyrm35 evet Şebnem Hanım muhteşem bir doktor ilk doğumumu da onda yaptım şimdi 2. İçin yine kendisine gidiyorum çok memnunum ben de