Kubra8989 Tubican yemekten sonra sabah bir tane içiyorum canım ilk gebeliğimde de kullandım şimdide kullanıyorum
Dndulgr Tubican ben de sabah kahvaltıdan sonra kullanıyordum. İshal yaptı beni. Biraz ara verdim. Bugün kullandım yine kahvaltıdan sonra.
Ces Kubra8989 tek bu takviyeyi mi kullanıyorsunuz ?yanında ekstra balık yağı kan yada d vitamini vs kullanıyor musunuz
[silindi] Tubican sakın çiğneme balık hapı o cok kötü kokar tabi bnm gibi koku hassasiyetin yoksa bişey diyemem sen genede kahvaltıdan sonra su ile yut
[silindi] Dndulgr ishal oldum diye üzülmeyin bol su için kabızlık daha kötü ve hamileler genelde kabız oluyor sonra basur mu ne diyolar dogum u bile etkiliyomuş kabız olmayın yeter
Dndulgr Zeynep-aa içindeki magnezyum yapıyormuş. 5 - 6 gündür içmiyordum. Bi bugün içtim yeniden. İki üç güne bir alırım artık.
Zeynep-aa Dndulgr hadi yaa bende ayrıca magnezyum kullanıyorum eksıklıkten dolayı herhalde hepsı bır ağır geldi 😑bırakamam da col onemli su an benım ıcın 😔 muz falan yiyorum artık toparlar belkı bıraz
Ersoylurkye Tubican banada verdi canim folik astim btmedi az kldi esim aldi imom ilacimi folik bitince basliycam
Ersoylurkye Tubican benimde folik asit bitince imom devam edicen dogumuna kadar kullanican dedi canim
Dndulgr Zeynep-aa doktoruna danış tabi. Bi de bol su içmek gerek. Ben sabah içtim akşamına yine ishal oldum. 3 günde bir içerim artık.