ikarus Hilalsalik sanırım içinde olmamak en iyisi gerçekten.. ben de öğretmenim, okul işlerini bildiğim için daha doğmamış çocuğumun eğitimi nasıl olacak diye düşünüyorum 😊 maalesef okul, iş, hastane her yerde sıkıntılar mevcut 😕
Hilalsalik ikarus 😊😊 bi doğaydı da iyidi bende oldum 14 haftalık ama hala hastane bulamadım sırf bu steril olmadıkları için işte
AselinAnnesii Teacher34 Merhabalar bende bir kere oraya gittim ondan acil durumlarda arayacagim numara istedim vermedi acaba size verdimi ?
xkyerva Canım esenyurtta reyap hastanesi var ben hatice hanıma gittim orayıda düşünebilirsin çok temiz bi hastane çalışanları doktorları vs hiç kötü bişey duymdım bende memnunum
Hilalsalik ertugrulunannesi evet seval hanım işinde de iyi insani olarak da iyi bir doktor gerçekten.
Teacher34 AselinAnnesii ben bu hafta bu doktora gecıs yaptım baska bır doktor aracılıgı ıle onda vardı telefnu o aradı bılgı verdı benm hakkımda bende acılden gtmıstm
AselinAnnesii Teacher34 kendi numarasini vermiyo çünkü bi sor istersen randevunda canim pek zannetmiyorum çünkü bende aradigimda onunla gorusemiyordum asistani na şikayetim i bildirdim hic faydali olmamisti