Deletedmom35 1987gokce merhaba siz türkiye hastanesine gidecektiniz dimi yanlış hatırlamıyorsam ne yaptınız gittiniz mi ?
ikarus Florya'da geçen yıl açılan Medical Park var, ben de doktor ve hastane değişimi yaptım, burayı tavsiye etmişlerdi. Daha bir kez gittim, şimdilik bir sorun yok, isterseniz burayı da bir araştırın..
Hilalsalik ikarus bende orada çalıştım evet orası iyi gayet seval hanmdan baya bahsediyorlardı orada ama çalışma ortamını bildiğim için ben tercih etmedim gerçi her hastane öyle içinde olmaman en iyisi aslında
Milkandhoney 1987gokce canım sen şifa hanıma gidiyordun sanırım.çoğu giden o doktordan memnun değil umarım memnun kalırsın gittiğin yerden
1987gokce Milkandhoney inşallah canım valla hastane bulmanın bu kadar zor olduğunu soyleseler inanmazdim. 😊
1987gokce Milkandhoney doktorla sıkıntım yok benimde ona bişey diyemem ama çalışanlar için aynı şeyi söyleyemicem. Memnuniyetinin devam etmesini dilerim.
Milkandhoney 1987gokce ben memnun olmama ragmen yinede bakınayım diyorum vallahi çok zormuş Allah kolaylık versin hepimize😊
Esra93 Kbrazcan Burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine gittim ve ilk muayene o elektriği aldım çok sıcakkanlı çok Güleryüzlü ilgili bir bayan ben memnun kaldım şimdi ikinci randevumu ondan aldım bekliyorum gitmeyi 😊 Böyle devam edersek doğumu orada yaparım bir kere gidin isterseniz ve bence memnun kalırsınız 👍🏻
Yaseminkadir Teacher34 merhaba bende yesim hanima gitmek istiyorum dogum ucretleri hakkinda bilginiz var miya acaba
Teacher34 Yaseminkadir çok çok çok iyi bayan eğer su an ben dıger doktorlara kalsaydı bebegım kuvezde ben ıse evdeydım cok bılgılı muanesı 55 sezeryan zorunlu 1000,ıstege baglı 1500 cok da uygun ve cok calısanı var kadın doguk unıtesının yenı doganıda cok teskılatlı
Teacher34 Yaseminkadir ne mutlu benım adıma bır kısıyı rahatlatabıldysem hayırlı dogumun olur ınsallah ... bır de randevu ıle calısıyor cok hastası var onceden al randevunu bekleme
ikarus Hilalsalik sanırım içinde olmamak en iyisi gerçekten.. ben de öğretmenim, okul işlerini bildiğim için daha doğmamış çocuğumun eğitimi nasıl olacak diye düşünüyorum 😊 maalesef okul, iş, hastane her yerde sıkıntılar mevcut 😕