Ttub Suna11 inşallah öyledir 🙏🏻bugün biraz daha silik çıkması tedirgin etti beni acaba ilk idrarla yapmadığımdan olabilir mi? Yoksa kimyasal gebelik de böyle midir?
Suna11 Ttub İlk idrarla yapmamandan kaynaklanıyor olabilir inşallah kimyasal değildir. Kesinlikle hemen git kan vermeye sonucunu bir gör Allah korusun kimyasalsa bile kafanda soru işareti kalmasın emin ol. ♥️
Ozzzzz_ Ttub gerçi benim kaç gündür silik çıkıyor ama bugün hiç çizgi çıkmadı sanırım benim kimyasal ama sizin değil büyük ihtimalle inşallah 🙏🏻 ❤️
mrvears Ttub bence git bir hastaneye kan tahlili ver canım o kesin sonucu verir bendede biraz silik çıkmıştı ben kan vermiştim hemen
derindemir Ttub testleri hep aynı saatlerde ilk idrarla yapmalısınız.eğer birini bile farklı yaptıysanız koyuluk değişebilir.sıkmayın canınızı ve direk gidip kan verin.bencede hamilesiniz
Dlnugurlu Ttub bence hamilesiniz bide üst üste yaptığınız için silik çıkmış normalde sabah ilk idrarınızla yapılıyor
derindemir Ttub kimyasal gebelik için düzenli olarak 2-3 kez kan vermelisiniz.yani değerler artması gerektiği gibi artmazsa falan anlaşılır o
Elbet-birgun-kavusacagiz Ttub hic vermediniz galiba kan daha once. Bugun verin birde iki gun sonra verin ikinci kanda deger dusuk cikarsa kimyasaldir