izmirsibel Nuray23 olabilir çok kıskanç olacağız o kesinde 😂 ama birde cinsiyetini tam öğrenseydik daha güzel olurdu ❤️🙏
izmirsibel Nuray23 devlet erkek dedi özel kıza benziyor dedi baklım neolacak 21 haftalık olduk daha net öğrenemedik 😂 sizin bellimi
Nuray23 izmirsibel benim allah nasip ederse kizim olucak. 12.haftadan soyledi doktorum. 17 de kesinlestirmisti😊😊👍🤗 hayirli evlat olsunlar da umarim biidahaki gittiginde net ogrenirsin😁
annepanda Gulsen4224. An itibari ile 21 haftalik olduk.. şuan icerde bir danslar bir gösteriler.. biraz once babasınin sinavina kopya cekmesine yardim ettik heyecandan galiba.. bizim kız zilloş olcak zannimca.. 🤭
Demir01 Busra34ybg 7.haftafa başladı 18.haftadayım burun hep tıkalı. Nefret ettim ağızdan nefes almak zorunda kalıyorum. Onda da bir süre sonra tıkanıyor um. Astımım var. Herhalde doğumdan sonra bitecek bu kabus.
Bussrayaren Demir01 hamilelikte çok fazla tıkanıyor benmde normalde tıkalı oluyordu ama hamilelkte arttı doktorum ya serum fizyolojikle yada tuzlu su ile açabilirsin demişti ben öyle rahatlıyorum tavsiye ederim 🧡
Bussrayaren Gulsen4224 şuan 17+2 yim ama.gecen haft gittiğimde 1 hafta önce gidiyormusuz 18 diyelim😹 geçen hafta cinsiyeti öğreneceğim derken o kadar Arkasini döndüki kendini hiç göstermedi saniselik bir dönüş oldu galiba erkek olablir dedi doktorum ama net bişi diyemiyorum çünkü kendni gostermedi dedi bende 2 hafta sonra ayrintilida öğreneceğim ins ama merak ediyorum 🧡😂😂
Feyzak Gulsen4224 20+1 olduk bizde hayırlısıyla prensesimiz yolda haftaya detaylı ultrasonumuz var bakalım :) bu arada detaylı ultrason yaptıranlarınız varmı nasıl oluyor ?
Feyzak Duygularca Ayy aynı ben içimden sanki böyle bişey kayıyor biran anlamıyorum diyorum heralde bebişten geliyor 😂😂 bizde 20+1iz
Miracefem Arkadaşlar merhaba yorumlarınızı okudum bende 21+4 haftalığım: ) detaylı ultrasonu genellikle 21 22 haftalarda yaptırnışsınız. Benim de 22. Haftadaydı fakat doktorum corona olunca 24+2 ye ertelendi. Sizce sorun olur mu? Başka yèrde yaptırayim mi?
Halee Miracefem bence doktorunuz sıkıntı olsaydı erteleme yapmaz idi. Şu ana kadarki kontrollerin normal ise iki hafta bi erteleme sıkıntı olmaz diye düşünüyorum 🙏
Arifcaninannesi Cnm bdlki tahki netmisismdir hatırlamıyorum methini çok duydum rica etsem bebeğimin cinsiyetine bakarmisin https://hizliresim.com/2ljdMQ
12345baby zeynepyesimd Bende 19+0 haftalıgim arada öyle karnımda gıdıklanma oluyor ama bazen hiç olmuyor 17 aralıkta kontrolüm var içim içimi yiyor korkuyorum öyle olduğu zaman allah korusun bir şey olacak diye ödüm kopuyor Gulsen4224
Birminiginannesi 12345baby korkma canım bazen cok oynarsa 1 2 gun icindee oynamamış 22. Haftadan sonra oynamaya başlar düzenli inşallah 💓
Gulsen4224 Seheroz ohh maşallah abi kardeş hayırlısı olsun cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah paşayı💙🥰🤲🏻
Tugceasel_ Gulsen4224 22+4🍆🌸 🌸Kızımız oluyor Adı Elif Alya Alışverişini tamamladım bir beşik bir puset dışında hersey hazır 🌸18 haftadan beri hissediyorum ilk gebeliğim ama erken hissettim 🤭 🌸kıpır kıpır hiç durmuyor seslere tepki veriyor özellikle babasının sesine aniden tekmeler başladı 😌🧿 🌸 Bel ağrısından ağlıyorum bir kaç gündür geceleri uyuyamıyorum böyle bir acı yok sanırım 🌸karnım gayet güzel çıktı eşim sürekli ağır vasıta geliyor açın yolu falan diyor şakalaşıyor benimle 🙈 🌸 İnanılmaz güzel kilo alıyoruz kızımla 🌺🧿
Gulsen4224 Tugceasel_ maşallah cnm ne güzel senin minik erken başlamış hareketlere desene kıpır kıpır olacağım diyor 😂🥰2021 kız senesi olucak galiba 🥰🤣
Gulsen4224 Duygularca aynıyız cnm rabbim sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin detaylıda net göreceksin bebeğini ne güzel 🥰🙈
Gulsen4224 Duygularca inşallah cnm o günlerde gelecek uykundan uyandıracak sizinle de aynı gidiyoruz 🥰😂20 leri gördük darısı 30 ları görmeye inşallah 😇🤲🏻