HilalKarakas01 Gulsen4224 20. Haftaya girdik biz de kızımız olacak inşallah 16. Haftada öğrenmiştik kız olduğunu 🤲👧 evet en çok yatarken hissediyorum hareketlerini 🥰sağlıklı olsunlarda 🙏🤲❤️
Gulsen4224 HilalKarakas01 bizde 20.haftaya girdik bugün 16 da %80 ile tahmin etti doktorum kız olduğunu 19 da kız olduğunu öğrendim en çok yatarken hissediyorum bende nasıl aynı gitmişiz seninle😂🥰😇
Melike0642 Benim de kızım oluyor inşallah 21 haftalığız 🥰 ilk hareketini 12. Haftada hissetmiştim şuan hiç yerinde durmuyor 🤗
Seheroz 21 +0 dan merhabalar 🥰 oğlum olacak 2m hamileliğim 18. Haftada hissetmeye başladim 💞 sağlıkla gelsinler tüm bebekler inşallah
Duygularca Gulsen4224 20+1 im bende hamileliği yarıladık çok şükür haftaya detaylıya gireceğim inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Rabbim gönlümüze göre verdi kızımız olcak inşallah. Hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz
Gulsen4224 Duygularca aynıyız cnm rabbim sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin detaylıda net göreceksin bebeğini ne güzel 🥰🙈
Duygularca Gulsen4224 hareketlerini geçen haftadan beri hissetmeye başladım ama çok net değil hafif hafif tarifi o kadar imkansız ki böyle pıtır pıtır baloncuk gibi çok heycanlı inşallah daha net tekmelerini hissedeceğim günler de gelir 20+1im şu an.
Feyzak Duygularca Ayy aynı ben içimden sanki böyle bişey kayıyor biran anlamıyorum diyorum heralde bebişten geliyor 😂😂 bizde 20+1iz
Gulsen4224 Duygularca inşallah cnm o günlerde gelecek uykundan uyandıracak sizinle de aynı gidiyoruz 🥰😂20 leri gördük darısı 30 ları görmeye inşallah 😇🤲🏻
Merveaydinnil Duygularca bende 20+0 erkek bebis bekliyoruz sizinle ayni sekilde gecen haftadan beri pit pit baloncuk gibi yatarken hissediyorum hareketlerini 😇
Seyma2861 Gulsen4224 21+0 🐣🐣 ufak ufak başlıyor hareketler. Bazen cok uslu, bazen uykudan uyandıracak kadar hopluyor 😁
izmirsibel Gulsen4224 21 hafta olduk gündüzleri uyuyoruz geceleri kıpır kıpırız özelikle babamıza sarılınca 😂
Nuray23 izmirsibel 😂😂😂 bende esimi opunce cok kipirdiyor. Kizim olucak allahin izniyle simdiden babasini kiskaniyor galiba bebeklerimiz😂😍😍
Nuray23 Bende bu gece itibari ile 20+6yim🤗🤗 sali gunu kontrolum var. 17.haftafan beridir gormedim kizimii ozledim. Gerci bu aralar bana kendini hissettiyor cok sukuurr💕 allahim isteyen herkese nasip etsin bu guzel duygulari..
izmirsibel Nuray23 olabilir çok kıskanç olacağız o kesinde 😂 ama birde cinsiyetini tam öğrenseydik daha güzel olurdu ❤️🙏