Denizli özel sağlık hastanesi hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba
Denizli
FatmaAydomu çok kaliteli bir hastane 🙂
deletedmom24 teşekkür ederim😊
Deva hanım var ona gidiyorum 18 haftalık hamileyim çok muhtesem bi bayan tavsiye ederim
FatmaAydomu Ayse seçil hanıma gidiyorum hastanede doktorumda çok iyi çok ilgili uzun uzun muayne ettiği için biraz bekliyorsun sadece
Bende 3 kere gittim çok güzel ve pahalı bi hastahane . Bende ayşe seçil in bekleyenleri arasındayım 🙈
SultanYenihan acil serklaj olmam gerekiyordu özel sağlıkta oldum hastane hakkında bilgim olmadan merak ediyorum açıkçası hastaneyi
HaticeSerdarEfe ben ona gitmiştim bir iki kez. En az 1 saat bekliyoruz kapısında bazen 3 saati buluyor. O yüzden bıraktım onu ruhum daralıyor o koridorda. Yoksa iyi dr ben çok sevmiştim.
FatmaAydomu daha önce orda ameliyat oldum hiç bir sorun yaşamadım ilk hastane tercihim burasıdır herzaman
Benimde serklaj dikişimi ayşe seçil hanım yaptı
SultanYenihan bende ameliyatımda sorun yaşamadım çok şükür güzel takip ettiler 1 gece yatırıp çıkardılar
HaticeSerdarEfe biraz dediniz 3 saat bekledim 😂
Ayhuma pahalı gerçekten 1 gece yattım 1000 tl ödedik
deletedmom24 evet malesef öyle bi sorun var fakat ilgi olunca bebegide güvende hissetiyorum beklıyou 😂
HaticeSerdarEfe eşim durmuyo benim daralıyo adam 😂 bende çalışıyorum o kadar saat bekleyemem diye gitmiyorum.
SultanYenihan ben de deva hanıma gidiyorum, detaylı ultrason için nereyi önerdi ?
Deva hanım çok iyi çok tatlı bir bayan tatlı tatlı anlatıyor herşeyi
FatmaAydomu mehmet gencer var doktor çok iyi bir doktor tavsiye ederim yengemin doktoruydu 2 çocuğunu da onunla doğum yaptı.
Prenses_annesi ben de çok seviyorum☺ Bekliyorum en az yarım saat ama başka doktora gitmeyi düşünmüyorum hiç
Prenses_annesi sizin kaç haftalık?