FerhanSerkanEilmez Mervetemel nstye girdin miii Bende bişiler oluyo çocuk çıkmaya çalışıyo gibi ama sancı mı yalancı mı bilmiyorummm
Mervetemel FerhanSerkanEilmez nts ye girdim canım 35 haftadan beri sancı var ama alttan muayne olmadım başıda assagida ama doğum olmuyo
firdevs Fatmir Mervetemel Kızlar 36. Haftadayım hurma yemeye başlayım mı sizce siz daha bilgilisiniz sorayım dedim
feyza123 Kubraa4334 valla kız olduğuna bakma kızlar 40 41 de doğdu benm çevremdeki akrabam ve arkadaşlarım geneli hatta yengem 41.ci haftada zorla dogurtuldu😃
mom44 firdevs ben bailadım 36 da hrpsi bir günde 15 tane falan yemişimdir çok canm istetince 36 dan sora 7 tanr yada tek sayılı ye canm sevapmış hemde
Nazlicann Sancısı olupta doğuramayan tek benim zannediyordum yalnız değilmişim 😀 38+6 dayım yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek
Aliasaff Nazlicann Bende 38+4 sancı var doktor az kaldı diyo ama bizimkinde tık Yok millet ne zaman doğuracaksın diyip duruyo
firdevs mom44 hazır Ramazan ayındayız temini de kolay sağol tatlım inşallah kolay doğumlarımız olur 🙏🙏
Mervetemel Sedabezirkan senin sancılar fazla ama düzenli benimde düzenli ama sancılar tam açılmayı sagliycak sancı değim en fazla 60 oluyo
Ruveydakilic25 feyza123 benimde 24 ağustos 😅 39 olduk ama tık yok nst de sancı var ama gelmiyor 😅 gelecek gibi oluyo vazgeçiyor