• Doğum
  • Sezeryan doğum yapanlar

E44 Cuma günü gidicem bakalım ne tahlil isteyecek

• E44 bunu yanıtladı.
  • E44 bunu beğendi.

Kızlar sezeryanda sonda takılmak zorunda mi

Dygrdo15 galiba covid de yapılcak çünkü şuan da tam korona zamanına denk geldik

Margaret evet o zorunlu ama uyuşturdukları zaman takıyorlar

E44 evet olabilir zaten kovid olan gebeyi özel hastane kabul etmiyormus doğum için 😠👍

• E44 bunu yanıtladı.
          • E44 bunu beğendi.

E44 Kan idrar tahlili yapılıyor birde kanın pıhtılaşma süresine bakilkisti bende

• E44 bunu yanıtladı.
            • E44 bunu beğendi.

E44 tabiki canım yarın haber veririm

• E44 bunu yanıtladı.
              • E44 bunu beğendi.

Margaret Evet uyuşuk değiliz. Ama çok acımıyor. İki defa ameliyat oldum. İlkinde çok çok hafif bir sızlama hissetmiştim. 5 sn sürmüştü. İkinci ameliyatta çıkarırlarken hissetmedim bile. Tabi insandan insana değişebilir.

Dygrdo15 inş kapmayalımda benim devlet

Margaret yok ben uyuşukken çıkarmışlardı hissetmedim

E44 Benim doğumum bebem beklerse Şubat’ta olcakta. fakat bu 4. Sezaryenim olcak.

• E44 bunu yanıtladı.
                • E44 bunu beğendi.

Tubasahra benimde 2.Sezeryan olacak ama ilkinden çok korkum var çünkü arkada 2.5 yaşında prenses bırakacağım için biraz endişeliyim 🙄 ve bu pandemiden dolayı korkuyorum🙏

E44 Hayırlısıyla kolaylıkla atlatirsiniz umarım.Benim ikinci birinciye göre daha kolay geçmişti.İnsallah bebeğinize sağ sağlim kavusursunuz.Bende çok korkuyorum plansız bı gebelikti 4. Zor geçiyor diyorlar hakkimızda hayırlısı olsun.

• E44 bunu yanıtladı.
                    • E44 bunu beğendi.