• Doğum
  • Sezeryan doğum yapanlar

• Düzenlendi

Mrb öncelikle sezeryan doğum yapanlar ne tahlilleri istediler sizden haftaya benden tahlil istediler ama ne olduğunu söylemediler 2. Doğumum ilk defa tahlil yapılıyo ilki özeldeydi buda devlet hastanesinde olcak 37+2 yim

E44 Cuma kontrolüm var bende merakla bekliyorum gün verecek tahlilleride söyler diye tahmin ediyorum

• E44 bunu yanıtladı.
    • E44 bunu beğendi.

E44 doğumuma yakın kan değerlerime bakilmisti benim sadece ihtiyaç halinde kan ilacina başlanması icin. Haricinde başka bir tahlil istenmedi bende canım ilk doğumum sezaryen ve devlet hastanesinde olmuştum.

Nurhan88 benimde bugündü haftaya perşembe tahlil istiycem dedi ama ne ne değil bilmiyorum

Sedaa06_ benim bakıldı hatta kan değerim yükselmiş ama ilaca devam ediyorum ilk Doğumum da böyle tahlil yapılmadı tek alerji ye bakıldı

Benimde ikinci sezeryan olcak ocakta nasipse hiç tahlil yapilmadi neden istendi acaba

• E44 bunu yanıtladı.
          • E44 bunu beğendi.

E44 Cuma günü gidicem bakalım ne tahlil isteyecek

• E44 bunu yanıtladı.
            • E44 bunu beğendi.

Kızlar sezeryanda sonda takılmak zorunda mi

Dygrdo15 galiba covid de yapılcak çünkü şuan da tam korona zamanına denk geldik

Margaret evet o zorunlu ama uyuşturdukları zaman takıyorlar

E44 evet olabilir zaten kovid olan gebeyi özel hastane kabul etmiyormus doğum için 😠👍

• E44 bunu yanıtladı.
                    • E44 bunu beğendi.

E44 Kan idrar tahlili yapılıyor birde kanın pıhtılaşma süresine bakilkisti bende

• E44 bunu yanıtladı.
                      • E44 bunu beğendi.

E44 tabiki canım yarın haber veririm

• E44 bunu yanıtladı.
                        • E44 bunu beğendi.

Margaret Evet uyuşuk değiliz. Ama çok acımıyor. İki defa ameliyat oldum. İlkinde çok çok hafif bir sızlama hissetmiştim. 5 sn sürmüştü. İkinci ameliyatta çıkarırlarken hissetmedim bile. Tabi insandan insana değişebilir.