Bilge35 NurgulZekaiEvrensel ben kestirdi m onlar hurafe canım. Hiç Rabbim ona göre ömür Biçer mi? Bu kadar kolay bi dinimiz yok çok şükür. Hocaların açıklaması da bu yönde. Ve diyorlar ki o zaman tırnakta kesmeyin? Kaşınızı tüyünüzü de aldırmayın??
Zee88 NurgulZekaiEvrensel yok ben öğrendiğimde ilk işim kuaföre gitmektir derken yaptım olarak dedim..2. Yi doğurcam yani🙈😬 tedirgin olma
NurgulZekaiEvrensel Zee88 valla benim de Bu ikinci ama yeni duydum Mısır püskülü gibi saç kesmem. Lazım 😂😂
Denosko NurgulZekaiEvrensel bu sadece kültürel bi gelenek aslında yani kessen bişey olcagından değil ama bizde de vardır saç kesilmez hamilelikte diye ama dediğim gibi bi inanç illa kestin şu olcak diye bişe yok geleneksel bi yaklaşım sadece kötüyü çekmeye gerek yok rahatsız oluyorsan kestir gitsin 😄
Dilekveuzum NurgulZekaiEvrensel Doğuma gitmeden kestirip boyatanlar biliyorum, fotolarda güzel dursun diye 😂 boyanın zararı olabilir kimyasal sonuçta ama kestirebiliriz bunu yapabiliriz 😂😂
heycanlibekleyis NurgulZekaiEvrensel bende bilmiyordum saçlarım sarı hala boyatmadım korkuyorum ama doktorum sorun olmaz dedi kararsızım yine de 🙄
Denis19 NurgulZekaiEvrensel ömrünü ALLAH verir tamamen cahil insanların batıl uydurması canım istersen kazit saçını ama ALLAH ın yazdığından başka bişey asla ama asla olmuycak 🤗🤗
Gozdealpu Şimdi kurban olduğum Allah başka birinin ömrünü sana bana göre belirler mi? Kendi doğuracağın evlat da dahil? Bir bebek ana rahmine düştüğü an doğacağı gün ve öleceği gün bellidir. Bu forumda gördüğüm kadar hurafeyi ömrü hayatımda duymadım.