Korkmaz2309 Sisi sisi isimli annenize mi dedin canım bende 6+1 olduk bugün. Yarın doktora gidicem bana haber ver diyon sandım☺️☺️☺️ yeni annelik heyecanına ver
Elzeminval BerrusMom benim de 31 Ekim :) şuan 4+5 olarak görünüyor.işk gebeliğimde bilmediğimizden hemen gitmiştik kese bile düzgün görünmemişti ☺️ Şimdi 7.haftayı bekliyoruz kızımda 7 de hem kalp atışı hem kese görünmüştü bakalım hayırlısı ile inşaallah 🧡
Sisi Elzeminval ben de ilk gebeliğimde öyle erken gitmiştim. Kızım da 6. Haftada duymuştum kalp atışını bakalım bunda da duyarım sizde duyarsınız inşallah sağlıkla alın kucağınıza😇
BerrusMom Elzeminval evet sizin ikinci sanırım tecrübelisiniz ;) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Pinar-hamooglu21 12 ekim son regli tarihimdi şuan 7 hafta 3 günlük hamileyim 5 haftalıkken kese göründü 6. Haftada kalp atışını duyduk çok şükür ben doktora erken duyduk dediğimde zayıf olduğun için hemen anlaşılır demişti 💕
Sisi Pinar-hamooglu21 yaa ben ilk hamileliğimde 78 ile hamile kaldım ama 6. Haftada duyulmuştu yine de😊😊
Beety26 Pinar-hamooglu21 canim 6 haftalik ultraon resmin koy bakiyim ben icim.icimi yeyir bende 6+4 ama duymadik ultran ftoegrf koy benimkine benziyormu acaba:(
Tontik Pinar-hamooglu21 bnmde 13 ekim son adet tariihi daha gitmedim doktora 7+2 yiz ve 1 buçuk yaşında oğlum var
Havva- Sisi enson adetim 6 ekim kasimin sonlarına doğru gittim sadece kese gözüküyordu bebek olusmaya başlamamıştı dünde gittim.kalp atışını aldım şükürler olsun 8+1de aldık kalp atışını
Ayse5805 Sisi selam benim 21 ekim 6+1 im inşAllah sağlıklı bi gebelik olur keseyi gecen hafta gördük çarşamba günü umarım herkezin sağlıklı huzurlu mutlu serüvenleri olur
Ayse5805 Sisi canım doktor 2 hafta sonra gel bakalım duyabılcekmıyiz dedi bende 7. Haftadan sonra gıdıcem inşAllah
Gulsenkrc BerrusMom benim de 23 ekim. Bugün gittim minicik bir kese gördük allah tamamına erdirsin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
BerrusMom Gulsenkrc âmin canım inşallah Allah tüm hamişleri korusun sıra kalp atışında Allah nasip ederse
Ekynsn Gulsenkrc merhabalar benimde son sat 26 ekim henuz doktora gimedim.Beta hcg durumunuz nedir benm biraz dusuk gibi sanki tedirginim o yuzden soruyorum