Sisi Kızlar kese kalp atışı duydunuz mu. Durumlar nasıl😊 ben henüz doktora gitmedim hiç çarş günü randevu aldım gidicem
Ezgi_zel Sisi ben keseyi gördük belli belirsiz dedi çok net değil dedi 15 aralıkta gidecegm tekrar ama kalp atışı duymak için erken dedi
Sinemtnm Sisi Benimde 19 Ekim canım 🙈 Henüz bende doktora gitmedim 2. Ayı dolsun ki geç döllenme bile olsa kalp atışını duyabileyim dedim öyle 🙈
Korkmaz2309 Sisi benim son adetim 21 ekim. Geçen hafta doktora gittim keseyi gördü. Cuma tekrar gidicem inşallah kalp atisinida duyarim. Bu arad 6+2 oluyoruz o zaman
Korkmaz2309 Sisi ben gittim doktora cihaz bozuk olduğu için kalp atışını duyamadım ama doktor kalp atışı var dedi atiyomus. Yalnız ben bugün son adetime göre 6+2 yım ama doktor 6+4 dedi bunu yaşayaniniz var mi
Sisi Bsr11 yaa inşallah duyarsınızz rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin. Sizim haftanız kaç program göre
Sisi Bsr11 sağlık ocağındaki doktor gitme ortalık kötü dedi az bekle kalp atışını da duyarsın dedi ama bakalım inşallah sıkıntısız olur çarş günü duyarım ben de 😍
Sisi Sinemtnm aynı düşünmüşüz demek ki ben çarş günü gitmeyi düşünüyorum o zaman 7+2 felan olucak inşallah duyarım bakalım heyecan var 😊
Mnevvr53 Sinemtnm normalde 1 ekimde baslamisti 7 ekimde bitmişti son regallim ama hastahaneye gittim geç dollenme olmuş 11 ekim regal donemi ekledi doktor kalp atislarini duyduk cok sukur hadi hayirlisi canim insallah hc bir sprun olmaaz senin icin
Aylineymen Sisi merhaba benimde 16 Ekim son adet tarihim adet tarihime göre benimkide bu şekilde ama doktor küçük dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi kese vs bakmadık hiç🤗🤦🏼♀️
Sinemtnm Sisi bende ikinci adet tarihim geçtikten sonra gideyim diyorum 19 aralıktan bir kaç gün sonda gideceğim nasipse 🤲🏻 Bakalım
BerrusMom 24 ekim son adet dönemim bugün gittim hastaneye 5 haftalığız :) kalp atışı için erken dedi ayın 12 sinde gelin dedi bakalım
Sisi BerrusMom ya hadi inşallah kalp atışını da duyarsınız 🤲🤲🤲😍😊 güzel haberleri verelim birbirimize inşallah
Elzeminval BerrusMom benim de 31 Ekim :) şuan 4+5 olarak görünüyor.işk gebeliğimde bilmediğimizden hemen gitmiştik kese bile düzgün görünmemişti ☺️ Şimdi 7.haftayı bekliyoruz kızımda 7 de hem kalp atışı hem kese görünmüştü bakalım hayırlısı ile inşaallah 🧡
Gulsenkrc BerrusMom benim de 23 ekim. Bugün gittim minicik bir kese gördük allah tamamına erdirsin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Mrve2424 Sat 20 ekim. Bugun itibariyle 6+1 oldum keseyi gormek icin yarin gidecem hastneye. Belki bi ihtimal kalp atisida duyulur😊