dygu87 Brlelif ben lipofix damla kullanıyorum. Hiç kabızlık karın ağrısı vs yapmadı. Bol bol lifli gıda yiyin ve su için.
haziranin25i Brlelif ferro sanol kullanıyorum ilk başlarda kabız yaptı. Sonra gece yatmadan 1 saat önce içmeye başladım günde 1 2 kere çıkabiliyorum artık 🤗
Meryemervee Pelin- 12. Haftadan beri kullanıyorum ben , belki kan değerlerin iyi diye gereksinim duymamıştır ama yine de sor istersen
Melikelifeylul Gyno ferra sanol kullanıyorum. Kabızlığın aksine ben de her sabaha düzenli çıkma sağladı. Gece yatmadan önce içiyorum. Sabaha çıkıyorum.
Gulsurmeli Ayseguldt ferro sanolsa bulantı yapıyor ben gece yatmadan 10 dakika önce atıyorum hiç bişe olmuyor böyle deneyebilirsiniz
Ersoylurkye Brlelif canim bana imom verdi omega 3 balik yagiymis daha folik asitim bitmedi az kaldi o bitince baslicam demir ilaci vermedi dun hastanedeydim kan idrar istedi tekrar iyi oldugu icin gerek duymuyo herhalde 16 haftaligim
Brlelif Ersoylurkye canım bilmiyorum test falan yapmadan verdi ama bnm gebeliğim zaten sıkıntılı geçiyor ondan da erken başlamış olabilir 🤷🏻♀️
Brlelif Ersoylurkye inş canım gerçi benim doğurana kadar böyle olacakmış ama sağ salim kucağımıza alalım evlatlarımızı
kedidirokedi Brlelif ferrum kullanıyordum o da kabızlık yaptı doktorum ekstra probiyotik verdi kabızlık için şimdi probiyotik kullanmıyorum bile normale döndüm tabi rengi hala koyu fakat ilk zamanlardaki gibi değilim