Brlelif Kızlar çok afedersiniz ama bu demir ilacının karın ağrısı kabızlık falan yapmayanı var mı 3. Günde bile mahvetti beni
Naaz Brlelif ferrosanol kullanıyordum ishal oldum 1 ay boyunca sonra feramat verdi dr hic bi sıkıntı yok onu deneyebilirsnz
TDE Brlelif yapmaz mı mahvoluyorum ben. Doktora sormadım belki yanlış bir şey yapıyorum ama gün aşırı içiyorum ilacı biraz da olsa rahatlıyorum
Gulsurmeli Ayseguldt ferro sanolsa bulantı yapıyor ben gece yatmadan 10 dakika önce atıyorum hiç bişe olmuyor böyle deneyebilirsiniz
Pelin- 21+3 teyim doktor bana Demir ilacı vermedi acaba unuttu mu Demir hapı kullananlar kaçıncı haftada başladı
Eenn41 Pelin- 21 22 gibi veriliyo galiba kan sonucu iyiyse vermemiştir ablamın kanı iyi diye vermemişti
Meryemervee Pelin- 12. Haftadan beri kullanıyorum ben , belki kan değerlerin iyi diye gereksinim duymamıştır ama yine de sor istersen
-mercimek- Demir ilaçları genelde kabız yapar zaten gebelik öncesinde de demirim ve kanım düşük olduğu için kullanmıştım hem kilo hem kabızlık yapmıştı ☹️Şimdi yine aynı şeyleri yaşıyorum .
archmom Myssr ben ferro sanol kullanıyorum ve kabızlık mide bulantısı sikayetim var . 2 haftadır kullanıyorum ve geçmedi etkisi.bende yan etkiler ilaca göre değil bünyeye göre değişir .
MerveBilgiccc Gynoferon kullanıyorum akşam1 sabah1. Diğer kullandığım ilaçlar mide bulantısı ve kabızlık çok yapmıştı. Ama bu ilaç hiç bi etki yapmadı şeker gibi zaten devlet hastanesindeki doktor vermişti.