Meryemcakmak01 Annelerinannesi_61 Annelerinannesi_61 benim adetim geçtikten 4 gün sonra yaptım negatifti sonra tekrar 7 gün sonra yani 11gün yaptım pozitif çıktı geç döllenme olmuş :)
Kbrarz Annelerinannesi_61 canim ilk gebeligimde adetimi birgun gecti test yaptim pozitif cikti oyle ogrendim.simdi ikinciye hamileyim dogum kontrol hapi kullaniyordum ikinci cocugu istedigimiz icin biraktim hormonlarim anca duzene girdi biraktiktan sonra. 3ay adet duzensizligi yasadim ve ikinci gebeligi adetimi 16 gun gectikten sonra ogrendim 1 hafta oncesi hatta rahatsizlandim hastaneye gittim gebelik supem var diye beta hcg yapildi negatifti 1 hafta sonra evde test yaptim gebe oldugumu ogrendim gec dollenme oldu sanirim.biraz uzun oldu😊
Annelerinannesi_61 Kbrarz yaaa siz böyle şeyler anlattıkça bende umitleniyorum yukarda yazdım canım okudun mu benim hikayemi adetim bir gün bile geçmezken 10 gün geçti benimde şuan
Aryam-15-15 Annelerinannesi_61 hamilesin okdar gectiyse kesin test yap bnde 1 gun bile gecmezdi senin gibi
Kbrarz Annelerinannesi_61 okudum canim rabbim insallah nasip eder dua ediyorum senin icin 🙏🏻ben hic tahmin etmiyordum yine adet duzensizligi diyodum hatta 16 gun gecikme normal degildi artik kac tane test yaptim negatif kan testi yapildi negatif 16.gunde tekrar yapinca hemen cok net birsekilde belli oldu ikinci cizgi insallah seninde öyledir canim🙏🏻birde kendini odaklama dusunme hicbirsey vucut hormonlar etkileniyor gercekten vucut ona odakliyor kendini akisina birak canim
Ebrulice78 Annelerinannesi_61 benimkine 4 gün vardı test istemiştim internetten gelince hemen yaptım sabırsız biri olduğum için negatifti tabi çöpe attım 2 gün sonra çöpü boşaltırken testime takıldı gözüm birde baktım çift çizgi
Haticeay Benim adetimden 5 gün sonra yaptım idrar testi ve kan testinde negatif çıktı umudu kestim ve hava değişimi dedim sonra 10 gün olunca gecikmem tekrar yaptım silik çıktı ve kanda net hamileliğim çıktı canım