Annelerinannesi_61 Ya da şöyle de sorayım bı kaç gün geçmiş olmasına rağmen sonuclar negatif cikipta 2 hafta sonra gebe olduğunu öğrenen varmı ?
berus Annelerinannesi_61 adetime 4 gun kala test yaptım pozitif çıkmıştı emin olmak için 2 tane daha yaptım onlarda ama hepsi silik çizgiyi. Kan verdim beta 453 çıkmıştı. 5 gun sonra doktora gittim kese göründü.
Merve8494 Annelerinannesi_61 benim adetim hep duzensizdi 5 gün geçince yaptım bebek bekliyordum her ay valla
happypregnant29 Benim öyle olmadı ama gelmesine az bir vakit kala hissedip yapmıştım negatifti sonra 3 gün geçince yaptım pozitif oldu
Aryam-15-15 Annelerinannesi_61 hayir hic denmedim gercekten hayal kirklgina ugrmak istemiyordum bekledim vla cunku cok istodum bebegim olsun hayal kirklgi da yasmak istemyodum
Herbisey Annelerinannesi_61 adetim 2 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı adet günümde yaptım çıkmıştı
MeliSeliMelih Annelerinannesi_61 ben erken gebelik testi alıp 8 gün önce öğrendim. Erken gebelik testi ile öğrenin adetten 1 hafta önce gösteril
34_21_23 Annelerinannesi_61 var ben 😀 ama hep adet düzensizliğim olurdu zaten, 15 gün gecikmeyle anca öğrenebildim
Annelerinannesi_61 34_21_23 ya işte benimde sorma sebebim benim adetim 10 gün geçti bugün 4 gün geçince kan vermiştim negatif cikmisti 8 gün geçince evde çubuk test yaptım oda negatif çıktı acaba neden böyle oldu diye çünkü benim adetim 1 gün bile geçmez
nazargrmn Annelerinannesi_61 1 hafta sonra silik olarak testte gordum sonra 2 testte net olarak belirdi ve doktorda netleştirdik.
Aryam-15-15 Hamileyim-mutluyum herkes ayni şeyi dio Allah sabir verdi o dönem yoksa adet yumrtlma vs günleri hesaplayan birdim garanti olsun. die o ayda dogum gunum vardi dogum gunme kadar bekledim😂😂
Kdryns22 Annelerinannesi_61 bu tamamen anne adayıyla alakalı ilk gebeliğim de adet günümde öğrendim 59 ile ikinci düşük oldu ne yazikki o adet günümde 1446idi ama sağlıksızmış bu üçüncü gebeliğim düşüğü de sayarsak beş gün kala cift cizgiydi adet günümde de 47ile öğrendim yani hepsi birbirinden farklıydı rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏☺️