Burcumtlg Alinamoms evet kız annenin güzelliğini alır derler erkek anneyi güzelleştirir derler ☺️ Vücutta çıkan sivilceler, kalçaların büyümesi vs bozulmalar buna yorulur ☺️☺️
1995kubra Eminesahin01 benim de omzum sırtım böyle göğüs bölgemde çok yok bebeğim erkek bilemedim şimdi ☺☺☺☺
isilozk Anne18 ben Sebamed Face and body kullanıyorum duş jeli olarak sırtımda dekoltemde boynumdaki minik sivilceler hemen geçiyor , kullanmadığım zaman tekrar başlıyor yazın sıcaktan oluyordu şimdi erkek bebek bekliyorum hamileliğimde de çıktılar
Defneninannesi19 Kaderr22 ben kullandım kullanıyorum bana zaten onu doktor yüzümde ki akne ve yara için vermişti sordum bir sıkıntı yok dedi siz yine de danışın bepantol ile ikisini kullandım
Deletedmom60 @Cicilibicili posttaki resmi siler misiniz? Resmi atan kişi de silinmesini istiyor. Kötü niyetli kişilerin bakmasını istemiyor
Anne18 Deletedmom60 erkekler bakmasında kadınlar baksın valla O an atıverdim yaa atmasaydım keşke üzüldüm
bukabu Anne18 inanamıorm bugün 22 oldum ama 20. Haftadan beri aynı yerde sivilcelerim var hatta bugün cıkan kocaman korkuttu beni :( ama heryerde normal artan hormonlrdam diyor benimde erkek buna sükür bebegmiz sağlıklı olsnda
Burcinagiir Anne18 ben araştırdığımda erkeğe hamile olan kadınlarda vücutta apseli sivilcelerin olusucagı yazıyordu ☺️ İçini ferah tut 🥰
eddaaa halimefe2 Bnimde bacaklarımın üst tarafında cıktı, agda da yapmadım olur ya bazen agda sonrası tahriş olmuş gibi öyle oldu, Hormonlarımız tavan ondn galiba. Ben bide progestan kullanıyorum onunda etkisi vardır sanırım
halimefe2 eddaaa aynen aynen agda sonrası kızarıklık gibi ben hıc bısey kullanmıyorum ama vucutta bütün dengeler degişti ya ondan heralde neyse kaşıntısı falan yok allahtan geçer dogum sonrası