Alinamoms Burcumtlg benimde sadece boynumda çıkıyor çok ilginç yaa noluyor dedim hatta hani yüzümden de çıktı ama tek tük boynum inanılmaz yani 12 haftalık hamileyim. Sizin kızınız mı olucak peki.?
Burcumtlg Alinamoms evet kız annenin güzelliğini alır derler erkek anneyi güzelleştirir derler ☺️ Vücutta çıkan sivilceler, kalçaların büyümesi vs bozulmalar buna yorulur ☺️☺️
Defneninannesi19 Anne18 benim de yüzüm böyle oldu malesef bebeğim erkek kızıma hamileyken hiç yaşamadım ben bepantol ve madecaasol kullandım şu an geçti
Alinamoms Anne18 kaşıntı olunca karaciğerle alakalı diyor doktorlar. Kaşıntı yoksa hormoneldir yada bişeye alerjiniz başladı. Ben mesela dereotu manyağıydım. Hamile kaldıktan sonra ne zaman dereotu yesem kaşıntı tutuyodu anladım ki alerjim başladı bıraktım ve geçti kaşıntım. 🤦🏻♀️ Bi doğurayım demet demet dereotu yicem 😂😂
MERYEMERVAM Anne18 benim kizima hamileleigimde dekolte bolgem maf olmustu akneden oturu sizinkinden bile fazlaydi yani suan ikinci gebeligik oglum olucak Allahtan yok cikmadi
eddaaa Anne18 bnmkide erkek 24 haftadayım yüzümde baya oldu gecti biraz, boynumda da tek tük cıktı hormonlardan dolayı oluyor canım endişelenme.
halimefe2 Anne18 ya benımde nedenini anlamadıgım bi sekilde bacak aramda cıktı ne alakaysa kaşınmıyoda kırmızı kırmızı böyle aynı senın gibi
eddaaa halimefe2 Bnimde bacaklarımın üst tarafında cıktı, agda da yapmadım olur ya bazen agda sonrası tahriş olmuş gibi öyle oldu, Hormonlarımız tavan ondn galiba. Ben bide progestan kullanıyorum onunda etkisi vardır sanırım
halimefe2 Anne18 yokk öyle kilolu degilim hamilelikte kiloda almadım bigün bi baktım kırmızı kırmızı seyler var ama uçsuz sivilce gibi degil aynı böyle nokta nokta gecmedide 34. Haftamdayım hala var onlar
TDE Anne18 benim de oğlum olacak gebeliğimin ilk aylarında yüzüm sırtım her yerim sivilce doldu ki ben ergenliğimde bile böyle sivilcelenmemiştim :) 31 haftalık oldu sanki azaldı gibi belki de gözüm alıştı bilmiyorum ama ilk zamanki gibi rahatsız etmiyor