Tugbadogan Merhaba güzel anneler ve anne adayları 🙂 sizce bebek alışverişi kaçıncı Aydan itibaren yapılmalı 16 haftalık olduk herkes daha alma erken diyor ama ben kıyafetlerini beşiğini falan görerek almak istiyorum acaba yasaklar gelmeden alınmalı mı?
Merinosunannesii Tugbadogan canım valla ben 13 14 haftalıkken aldım netten şuan 18+1im bebek için biriktirdiğimiz para vardı indirimlerde varken herşeyi aldım Bi odası kaldı birde bana pijama depend o kadar bana sorarsa yasaklar gelmeden al derim netten al bence benim kargolarım geldi yeni bitti yaşadığım yer dün karantinaya alındı giriş çıkışlar yasak
Cemrreedemirci Tugbadogan bence biraz daha bekleyin şu hastalık biraz azalsın. Bu ay aşı yapılacak deniyor belki düşer vaka sayısı. Ben 28 haftayı dolduruyorum beşik araba vs almadım daha. Ocakta çıkıp bakıp alacağım. Kıyafet kesinlikle görerek alın derim. Her ay çıkıp çıkıp alırsınız maddi durumunuz el veriyorsa çok vakit var daha
Blacdown Tugbadogan daha erken yasaklar o kadar uzun sürmez çıkıp alınacak uygun bi vakit olur mutlaka
Bir_Prenses_Annesi Ben detaylı ultrasondan sonra basladım alıswerise 32 olduk neredeyse hala eksiklerimiz cıkıo yawas yawas başlayabilirsiniz
Drydrya Ayda başladım keşke ilk öğrendiğim zamandan ufak tefek alsaymışım diyorum hele o banyo bakım kremlerini bezini falan şimdiden al zaten 100 tl bi bez paketi düşün
Bir_Prenses_Annesi Tugbadogan Amin ins🤲🏻 odamızın ufak bir iki isi kaldı onun dışında herseyimiz bitti cok sükür onlarında acelesi yok buranın cok faydası oldu iyiki bu zamana kadar herseyimizi tamamlamısız cünkü qözüm kesmio artık biseylerle uqrasmaya halim olmuo ufaklık hic durmuo saolsun😂
mrv_b Bende 15+4 oldum pazartesi cinsiyet öğrenicez sonra başlayalım yavaştan diyorum. Eşim erken son bir ay kala alırız herşeyi diyor ama niye son dk bekleyelim ki her duyduğuna inanıyor kim ne derse onu yapmak istiyor maalesef🥴 iş yerindekiler alma dedi yapma dedi erken dedi gerek yok dedi 🙄
Tugbadogan mrv_b son ay baya ağırlaşmış oluruz bence çok mantıklı değil bir de yasaklar Şubat Mart gibi daha ağır olabilir. 😑
minnie123 Tugbadogan ben 5.5 6.aya doğru alışveriş yapmaya başladım parça parça herşeyi aldım birkaç giysisi eksik sadece
Dilanilngi Tugbadogan ben ilk öğrendiğim de başladım beğendiğim şeyleri almaya 37 hafta bitti hala alıyorum 🙈
Elifyali Tugbadogan yasaklar geldi 27 olcaz yarin ama biz almadik… Her ay belli miktar kenara koyduk hafta ici gider aliriz yasak saatlerini dikkate alarak.. Bncede daha erken 32 hafta da alisverise baslayanlari duydum ben… Yilbasindn once bebek arabasini, besigini alcam allah nasio ederse herkes zam geliyo dio… Ama ayin 15 ini falan gecsin…
Duygu3437 Tugbadogan ben 17 +5 şim yavaş yavaş almaya başladım 20 hafta ayrıntılı ultrasonu bekliyorum sonrasında kıyafet alışverişini bitirmeyi düşünüyorum 20 haftaya kadar da ıslak mendil şampuanı bakın ürünlerini aldım herkes ağırlaşmadan al diyor zor oluyormuş
Tugbahanim1 Ben 16. Hafta gibi başlamıştım. Her ay ufak ufak bir şeyler alıyoruz. Masraflı birçok şeyi de ailemiz karşıladı. Herhalde diğer türlü yetiştirmekte zorlanırdım. Bu daha çok kişinin bütçe planlamasıyla alakalı bir şey. Her ay ne kadar bu harcamalara ayırabileceğini önceden planlamak gerek diye düşünüyorum. Ben olsam almaya başlardım yavaş yavaş 🙂
haziranin25i Tugbadogan kıyafetlerini 13+3 cinsiyet kesin denildikten sonra almaya başladım. Mobilyasını 25 haftalıkken aldım.. Bu ay içinde gelecek 🍭💜