Hazal_altk Burcu3545 Ben ilk aşımı yaptım çok fazla bir ağrısı Yok sadece iki üç gün iğne yapılan kolda ağrı oluyor uyuşukluk oluyor bu kadar
1987gokce Burcu3545 2 dozuda oldum hiç ağrım sizim olmadı. Hemşire buz koy demişti ama onu da yapmadım. Endişe etme belki de ağrın olmayacak.
Kubraozdemirr Burcu3545 ben ilk dozu bir ay önce oldum ikincisi de yarın, sol kolumdan oldum bir hafta üstüne yatamadım ağrıdan şimdi sağdan olucam çünkü hep sol tarafa yatıyorum bebek için
Ciselbasaran Burcu3545 Ben iki dozumu da oldum şükür hiç ağrım sızım olmadı, yine her ihtimale karşı sol koluma yaptırdım sağı kullanırım diye ama ağrım olmadı 🙂
Lolipop 1987gokce ben 20.haftamdayim aslında 21.haftamdayim geç döllenme olduğu için 5 gün geriden geliyoruz halen cagrilmadim.Saglik ocağından mı cagriliyoruz acaba ?
YagmurAnnesi 2 doz aşımı da oldum cok sukur ağrım olmadi. Yattiginiz tarafiniza aşı vurdurmayin her ihtimale karşı.😊 Ben soluma yatiyorum 2 sini de sağ koluma yaptirdim
EsenPelin Burcu3545 teşekkür ler Canm benm daha 5.haftam sağlık ocağı doktoruna sor bakalım yapalım mı dedı daha sormadım
Ayka_guven Her kesde farkli oluyor kuzum ben ilk vuruldugumda agri falan olmadi sonradan kolumu kaldiramaz oldum yarin ikinci dozu vurulucaam kuzum
Cesurizmir Burcu3545 ben 2 gün önce oldum. Şimdi siz sorunca olduğum aklıma geldi... Unutmuşum.. Okadar yani....