Nehirckn Etlikle ankara hastanesi genl olrk iyi getirmiyolr ozele gitcek durumum pek yok 2.3 defa gidebildim cebeci icinde bi tanidik oraya gidiyodu bnde gebeligmi yeni ogrenmistm dha 5 haftalikti oraya gidicektm bna orasi tasincak yeni gebe almiyo eski kayitli gebelere bakiyolr dogurm yapna akdr bska kabul etmiyolr dedi oyle oluncada mecbur ankra egitim arastirmya gittim baska yakinmda hastane yoktu arabamzda olmadgi icn uzak olanlra gidemedim suan 35+6 olduk bu saatten snrada alirlarmi bilmiyrm sorduğum kisi orda calisiyo galiba ama cevp vermemiş.Aslinda sehir hastanesinide iyi diyolr dogum polikinlikleriyle dogumhanesini burda bi cok kiside okudm özel gbi die ama orasida uzak mamak ta oturuyorm bn arabamz yok dolmuslada okdr uzaga gidemedim araba tutuyo zor 10 dakkalik yola zor dayanip gidiyorm mevbur kaldım ankara hastanesine aslında bebegin ne kilosunu diyolr ne biseyini gecn hafta gittim nerdeyse doğum yapcam bebegin kilosuni demiyolr en son 26 haftalikken olan kilosunu biliyorm dhada yok