Esrayd Sibel88 bende oraya gidiyorum doğumu da orada düşünüyorum ama çok da kararsızım aldığım yorumlardan dolayı
HULYA0693 61Aysen ben şimdi 182 yi aradım hastanede yok ama ek binaların da var dedi oda yükseltepe de dedi 🙄 bilmiyorum valla sen k. Örende ki yerinde normal hastaneye geliyorsun demi
61Aysen HULYA0693 Zekai tairin ordaki noraml merkez binasina gidiyorum ben ek binalarini bilmiyorum hiç.Siz keciören ek binasinami gidiyosunz orayi bilmiyorum
HULYA0693 61Aysen keçiören deki asıl binası orası keçiören eğitim ve araştırma hastanesi diye. Tamam canım daha orası açılmamış pandemi hastanesi
61Aysen HULYA0693 keciören egitim arastirmayla ankara egitim arastirma ayni değil ki ankara hastanesinin butun ek binalarinda kendi adi var Mamkta var bitane Ankara egitim arastirma mamak semt polk. Die ankara hastanesinin semt polikinliklernde hep adi yazr
Sedaa61 Seher112 Bülent yirci den memnun musunuz bende o doktora gittim.ama muayene de pek konuşmadı ben soru sordukca cevap verdi
Seher112 Sedaa61 ben çok memnunum Vala her gittiğimde boy kilo kalp atışı söyler her sorduğum soruyo cvb verir ben baya memnunum yani
spaceship Liv hospital’a gidiyorum, doktorum Nezaket Kadıoğlu 😊 tamamlayıcı sağlık sigortam var, doğumu kapsıyor. 2 ayımız kaldı bakalım beklemedeyiz 🙏
Kelebek97 aselelif06 Doktorunuzdan memnun musunuz bende eryamanda oturuyorum 9. haftama kadar o hastaneye gittim ama doktor çok ilgisiz ve ukala geldi 😔 Şimdi 36. haftadayız.
aselelif06 Kelebek97 aaa ben çok memnunum nida hanımdan gece bile msj atsam döner cerrahisi de iyiymiş bilemedim valla
Birmelek54 Kelebek97 aselelif06 evet bende o doktora gitmiştim gerçekten ilgisiz alakasız buzdolabı gibi hiçbirşeyi anlatmıyor lafı ağzından cımbızla alıyorsun hiç memnun kalmadım🙄
Kelebek97 Cemrece Selam canım. Ankara Eryaman özel hastanesine giderek öğrendim hamileliğimi fakat doktordan hiç memnun kalmadım hastane evime yakın diye sevinmiştim ama kime sorsam memnun değildi. Bende Cukurambarda kliniği bulunan Aşkın Evren Guler’e başvurdum doğum paketi aldım her şey dahil 7000 tl Oldu. 36. haftadayız nasip olursa çukurambar koru hastanesinde doğumumuz olacak. Doğumda pakete dahil🤗
Susaminannesiii Kelebek97 vende cigdem hanımdayım. 28.haftamdayım hastane görğşlerinizi yazarsanı cok seviniirm. Birde paket neleri kapsıyordu cok hatırlayamıyorum ben alalı 4 ay oluyor 😁
Kelebek97 aselelif06 Benim oradaki doktorum erkekti numarasını falan vermedi ilk başlarda çok bulantim Vardı gecenin köründe hastaneye gidiyorduk doktora ulaşamıyordum. Her doktor bir olmuyor tabi :)
Aysegulce Uykulugebe yaa çok sevindim ben elif terzi ye hayranım ya 2016 dan beri tanıyorum kendisini gebelik öncesi muaynelerim ilk gebelik ikinci gebelik hepsi onda çok iyi bir doktor Allah razı olsun ondan ☺️ bende 36+6 haftalık olduk eli kulağında bizimki 😁😁😁 bakalım bundan sonra her an gelebilir dedi 😍😍
aselelif06 Aysegulce ben ilk elif terziye gittim doktor çok iyi ama hastane çok kötü yenidoganı yok diye değiştirmek zorunda kaldım
Uykulugebe Aysegulce Ben de çok memnunum eğer ikincisi olursa onda da elif hocayi tercih ederim yine.Allah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲😊😊😊
Aysegulce aselelif06 yeni binaya geçtiler şuan yoğun bakım 35 hafta ve sonrası doğanlar için var fakat daha küçük doğanlar için yapılıyor demişti elif terzi belki de yapılmıştır bilgim yok o konuda ama yeni bina çok temiz ve çok güzel oldu ferah oldu eski binası kötüydü gerçekten
Brlelif Eda- murat hoca ya gidiyorum canım aslında nazlı hoca için oraya doğum paketi yaptırdım ama oda yurt dısına gitti 🤷🏻♀️
busbus5134 Lokman hekim Sincan’a gidiyorum doktorum İbrahim alanbay aşırı memnunum şubata denk geliyor doğum indirimli hali 3800 e gelcek 🤗
Bittercikolataa busbus5134 aa ne tesadüf bende İbrahim beye gidiyorum ve şubatta doğacak bebegim insaAllah🥰 asker esimisiniz indirim o sekilde uygulanıyor galiba😊
ahlasinannesi Bittercikolataa busbus5134 etlik Lokman hekime de asker eşleri için indirim var mı acaba biliyor musunuz