Nesse86 Berfin2121 Gecmis olsun düsük yapsaniz bile 3 ay felan bekleyin diolarya palavra ben aktive beklemedim düsük yaptigim ay hamile oldum.
Berfin2121 Nesse86 benim de korunmaya gerek yok dedi doktorum gitigin gimi çalışmalara başlıyabilirsın diye ben piskoljikmen istemedim aynı şeyleri sanki bidaha yaşıycakmişim gibi geldi
Besraa Gizem2312 ben reglime 4 gün kala yapmıştım negatif çıktı reglim bir gün gecikti yapınca pozitif e döndü çok doğruluk vermiyor bence
NaneLimon36 Gizem2312 bende 5 gün önceden yaptım çıkmadı adet olacağım gün bir tane daha yapayım öyle kan vermeye gideyim dedim çıktı. Geç döllenme olabilir
midekoruyucu Gizem2312 ben adetim 3 gün geciktikten sonra yapmama rağmen tek çizgiydi 😑 kan verdim 83 çıktı. Kan ile kesin sonuç alırsınız bence o testlere çok gıcığım ben 😅
buiyimi Gizem2312 benimde 6 gün kala hiçbirşey çıkmadı erken gebelik testinde 3 gün kala normal testle yaptım cıktı.
Nisanurunannesi3850 Ben adetime 3 gün kala yapmistim pozitif sonuc aldim. Bence adetinize 2 3 gün kala tekrarlayin yanilma payi daha az. İnsallah Rabbim gönlünüze göre versin🤲🏻😊
Ebruyavuz0 Gizem2312 En fazla 3 gün kala yapmanız lazım 5 gün çok o yüzden çıkmamış olabilir 3 yada 2 gün kala yapım birde