Tugceasel_ ipkk22 hımm daha net anladım şimdi ultarason cihazları hasas cihazlar olduğu için bazen böyle fazla gün çıkarabiliyor ölçümler benimde 20 haftaya kadar bir hafta önden giderdi 20 haftadan sonra düzeldi merak etmeyin ilerleyen haftalarınız da düzelir siz 15 eylül deyin son adet tarıhınızı doktorun dediği gibi
ipkk22 Tugceasel_ bakalım canım artık 1ay sonra ultrasonda ne çıkacak merak ettim en azından bebgım sagliklı doktor öyle söyledi ama uymayınca bır türlü rahatlayamadım canım
Basakgul ipkk22 Benim de ilk belki ne sıkıntılar çıkacak önümüze Allah esirgesin bu ne ki sıkma canını :)
Nuray23 ipkk22 benimde adet tarihimle ultrason uymuyordu ama degistirmedi. Dosyama halen daha adet tarihime gore olan haftayi yaziyor ama ultrasonda 4,5 gun ileride. Bilemedim ben. Belki ilerleyen haftalarda yine bi duzenleme yapabilir. Gelisimine gore.
ipkk22 Nuray23 cok degısık gerçekten ben anlamadım bu olayı doktorlara göre normal demek ki bır şey olsa derler belki de biz büyütüyoruz bebeğim sağlıklı cok şükür onmlı olan o attık canım
Deletedmom417 ipkk22 amin canim evet ilk olunca insan çok telaslaniyor ama simdiden baslama daha önünde koca bi 9 ay var🥰benim bebeğim de 2 buçuk aylık ellerinden öper 🤭
ipkk22 Deletedmom417 yaa masallh ne güzel insallh bızde kucagımza aldığımız zamanları görürüz Canım🥰🥰