istanbul3434 Kizlar suyunu içmek mecburi mi? Ben etkilerini bilmedigim otlari icemiyorum bir cok seye alerjim var cunku tedirgin oluyorum. Sadece açılma için sembolik olarak suya koysam dualarimi etsem, sonra dogumdan cikinca da sudan cikarsam olmaz mi?
Hilalbattal01 Byby99 hm anladım peki kız mıydı erkek mi çünkü diyorlar erkek bebek 40.haftasını doldurmadan gelmiyor
Mpy Hilalbattal01 oğlun 41+5 de suni sancıyla geldi ben hastaneye yatınca koydum aksam anca açıldı bu sefer allah nasip ederse daha erken koyucam
acemiii Byby99 açılma olmadan kullanmayın diyenler vardı sıcak suya mı koyup içtiniz ? Ben de 37+4 üm acaba şimdi mi koysam doğuma giderken mi kararsız kalıyorum..
Ozgnuysal acemiii evet bende 38+3 deyim kararsız kaldım bazıları dogum başlayınca suya koyuluyor diyor bazilari da öncesinde koyun diyor.Benimde bir dogum belirtim yok açıkçası napcam bilemedim🤔
Elfynsmr acemiii benimde açılmam yok zaten yavaş yavaş açılmayı sağlıyor 37. Haftadan itibaren yudum yudum içebilirseniz bir kahve fincanı o size kalmış. Ben kahve fincanı içiyorum su bardağıyla içen arkadaşlarım oldu
Mpy Hilalbattal01 doğumda ictim sadece ama az az 1 bardak içilir herhalde tadı da cok da güzel değil bana gore ama mecbur inanarak yapmak lazım
Istemkar Byby99 bende çok istiyorum yapmayı yanlız korkuyorumda hani yanlış yapsa ne bilim kafamda bir sürü soru işareti oluyor
Elfynsmr Zgee genelde sancı başlayınca koyuyolar suya ama asıl kullanım şekli 20 gün kala suya koyup herhün azar azar içmek doğuma kadar. Çünkü östrojen hormonu salgıladığı için azar azar açılmayı sağlıyor sancıları hafifletiyor. 37+5 im dünden itibaren içmeye başladım hayırlısı
acemiii Elfynsmr peki sıcak suya mı koyalım her gün yeniden dönüp su mu koyalım…Çevremde hiç kullanan yok o yüzden soruyorum :(
acemiii Elfynsmr ben bir de ahududu yaprağı çayı almıştım aklıma geldikçe bir bardak içiyorum işe yarar mı görücez😃
Elfynsmr acemiii yok büyükçe bir kaba ılık suya koyun ne sıcak olsun ne soğul koyarken niyet alın sonra 1 yasin 1 fatiha 3 ihlas felak nas surelerini okuyun yalnız kapaksız bir kaba koyacaksanız üstünü kapatmayı unutmayın. Bide ilk koyma anında ılık olması yetrli oluyor sonra sürekli yenilemeye gerek yok. Doğumdan sonra sudan hemen çıkarmayı unutmayın