halitefe [silindi] rabbim yardımcın olsun canım Allah şifa versin bebeğine bir hafta falan sonra doğum olsa küvezde kalsın tek önemli değil ama yaşasın nasıl bir yol izlemek daha doğru olur acaba birkaç doktora daha mı gitsen bir perinatoloğa gitsen danışsan birde
Bsmlh [silindi] akrabam 2aylık oldu doğum yapalı onada neler soyledıler böbrekler çalışmıyor diye ama su sıkıntısı yoktu doğdu ve sapasağlam maşallah lütfen havuç suyu içmeye başlayın dualarım sizinle saglıkla zamanında kucaklayın yavrunuzu
halitefe [silindi] ya bol bol havuç suyu iç su yapacak şeyler ye eğer 2 hafta falan daha daynırsan doğum olsa bile yaşar yani 24. Haftayı geçmiş çünkü artık
Gdrleyla [silindi] çok geçmiş olsun canım inslh senin için çok güzel haberler duymak nasip olur endiseni acını cooook iyi sklyrm iki hafta önce 22 haftalık bebeğimikaybettim ve hastanede buraya post açmıştım caresizdim ama rabbim bir kapı açar insalllh emin ol çok ağır şeyler yaşadım ama engel olamadım olanlara sen iyi düşün ben çok panik yaptım agladm sürekli rabbim ol derse olur herşey olabilir sen yeterki iyi düşün🙏başka doktora da git mutlaka
[silindi] Ne yapılır ne edilir bilmiyorum doğsa böbreklerin ikisi de çalışmıyo olsa nakil mi beklicek yani o kadar çaresizim o kadar çıkmazdayım ki Allahım kimseye yaşatmasın😔
Gdrleyla [silindi] yorumları okduum şimdi gördüm başka doktora gitmişsin allahm benim içim yandı başkasının içi yanmasin insalh 😭😭😭🙏senin için dua edecem artık hamile degilm ama inslh kabul olur duam bende kaybettim ve henüz çok yeni canım yanıyor ama sende ufacık bir umut varsa onu içinde yasa ve beklemekten başka caremiz olmuyor keşke elimzden bişe gelse ama ..😭😭😭
[silindi] Gdrleyla çok ağır bi şey çaresizlik en kötüsü elim kolum bağlı öylece bekliyorum Allah kimseye göstermesin gerçekten😔
Tubasahra [silindi] 25 haftalık bebek yaşam şansı yüksek korkma doğum olursa bile yaşama ihtimali var.24 haftada bile doğum yapıp bebeğini kavuşan var.Rabbim sağ sağlim kavuştursun sizi
Gdrleyla [silindi] amiiiin canım benim insalllh kimse yaşamasın hem Ayetel Kürsi oku fırsat buldukça 💕💕🙏🙏 Allah’tan ümit kesilmez neolcgi bı Allah bilir doktorlar bile şaşıp kalır ama kendi sağlığını da düşün bebeğin durumunuda çok zor biliyorum ama rabbime emanet hep dua et bizler de senin yanındayız kuzum benim 🙏😔😔😔
Tugceasel_ [silindi] Rabbim inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip eder yüreğini ferah tut 🤲🏻 Rabbime emanet minik meleğin
[silindi] Allah razı olsun iyi ki bu yazıyı yazmışım dualarınız içime huzur verdi. Allah kimseyi hiç görmediği bir bebekte olsa evlat acısıyla sınamasın o hareket ettikçe benim içim acıyo
sibell777 [silindi] Allahım yardımcın olsun öle deme umudunu asla kaybetme olursa da Allahtan olmazsa da Allahtan ama bol bol dua et kaybetme umudunu özellikle sabah namazında et dua Rabbim geri çevirmesin inşallah herşey gönlünce olsun evladına sağlık versin ve inşallah sağlığına kavuşur da kucağına alırsın 🙏🙏
Gulyigit Merhaba ilk haftalarında ne gibi belirtileriniz oldu benim kasik ağrım çok var son 3 gündür hafif hafif ağrı oluyor adetime 8 gün var test yaptırdım negatif çıktı göğüsümde ağrı yok karnım hamile gibi çok sis kafayı yiycem yardımın lütfen !!!! :(((