busraoguzhan Cansufeyzam baktım orayada arkadaşım almıştı hamileyken ordan aynı tadı vermiyo demişti o yüzden sitelere pek güvenemedim donmuş gönderiyolsrmış çözülünce tadı farklı oluyomuş ama en kötü ihtimalle ordan denicem bende
Cansufeyzam busraoguzhan zaten çoğu öyle canım mevsimi olmayan meyveler hamileler için donmuş saklanıyo Bi kaç önce kabak çekmişti canım daha çıkmamıştı o zaman Bi manavdan aldım dondurulmuş aynı lezzetdi ama şekerle pişen bişey sonuç da erikle bir olmaz
Cansufeyzam Cansufeyzam bu sitede dondurulmuş ürün satılmamaktadır diyo tazeymiş ama tadı nasıldır bilemem burdan tedarik etmeye çalışıyorlar mış edemezlerse yurt dışında getiriliyomuş
sennur26 busraoguzhan Offff benim de canım deli gibi yeşil erik istiyo. Eşim zar zor buldu ama tadı beni tatmin etmedi ☹️ Yurt dışından gelmiş tadı acıydı. Zaten 6 tanesine 100 lira vermiş içim acıdı verdiği paraya 🙈
busraoguzhan sennur26 100 tl mi aman Allahım aşeririm dururum ama 6 tane eriğe 100 tl çokmuş ya Ah bu hamilelik gerçekten zor 🙄
busraoguzhan Duygus97 Ben bulfim canım Şişlide bi manav eğer yakınsan sende git al ama aşırı acı erik tadı alamıyosun ne yazikki bitane yedim aşermem gitti zaten 3 tanesine 50 tl verdik bizde 🙄
busraoguzhan Ozdmrkbraa Allah razı olsun söyleyip düşğnmen yetrdi teşekkür ederim göndermiş kadar oldun ❤️
Cramel busraoguzhan valla canım burda olsa ne değişecek korona burda da var. Mesela ben mersinde yaşıyorum bizim köyde tüccarın biri korona olmuş ve cennet meyvesi gönderiyor istanbula. Şimdi toplayan işçilerin hepsi karantinada🤷♀️
Elifbc busraoguzhan İstanbul taksim de çok ünlü bir manav var oraya baktınız mı? Orada genelde bu tür mevsimi olmayan meyveler bulunur.
haziranin25i busraoguzhan e şey yap istersen ben bazen öyle yapıyorum ayvanin üzerine biraz limon sıkıyorum 🙄😎