busraoguzhan Nasıl Bir Erik Aşermesidir Bu Anlatamam İstanbul Avrupa Yakasında Yaşayıpda Aynı Duruma Düşüp Bukan Varsa Bilgilendirebilirmi Ben Bulamadım 🥺
Duygus97 busraoguzhan ahh benn🙋 canım deli gibi yeşil erik istiyor İnt baktım bir sitede satılıyor ama yurt dışından geliyormuş E normal olarak ama virüs muhabbetine insan biraz da korkuyor perşembe gğhğ migros gibi büyük marketlere bakacağım bulursam haber veririm 😀
Ozdmrkbraa busraoguzhan bulunduğunuz şehirde hamile manavı yok mu oralarda mutlaka olurdur benim de Haziran ayın da Ağustos meyvesi aşermiştim çok iyi anlıyorum sizi
busraoguzhan Duygus97 Acı haberi şimdiden veriyim ozaman eşim Migrosta çalışıyo butğn şubelere baktırdı yok ne yazıkki 🥺
busraoguzhan haziranin25i Valla al bendende o kadar benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde böyle kışın yaz yazın kış meyvesi çekmemişti bu biraz değişik geçiyo
NurSema01 Sabah uyandığımda aklıma karpuz düştü unutturmak için herşeyi yaptım ilçede oturuyorum bulmam çok zor çünkü 😒🤷🏻♀️
busraoguzhan NurSema01 Artık son çare unutmak için uğraşıcam ama bulursam burdan bilgilendirme yaparım sizede
busraoguzhan Naaz Var ama hep uzak yerlerde doktorumda koronadan dolayı dışarı çıkmamı yasakladı givi bişey yakınlarımda olsa hemen gidip alıcam ama yakınımda yok
haziranin25i busraoguzhan e şey yap istersen ben bazen öyle yapıyorum ayvanin üzerine biraz limon sıkıyorum 🙄😎
Duygus97 busraoguzhan teşekkürler ama yine de peşini bırakmayacağım birkaç market manav bakarım artık 😀
Naaz busraoguzhan kargoyla gönderim var diye biliyorum ben konyadayim bulamazsam ordan alacaktim mesela.
Cansufeyzam Hamile meyveleri. Com diye site var orda varmış ama 100 gr 60 TL adresi de İstanbul Pendik Bahçelievler yazıyo
busraoguzhan Cansufeyzam baktım orayada arkadaşım almıştı hamileyken ordan aynı tadı vermiyo demişti o yüzden sitelere pek güvenemedim donmuş gönderiyolsrmış çözülünce tadı farklı oluyomuş ama en kötü ihtimalle ordan denicem bende