Ftmacgdm Bende mustela yada sebamed düşünüyorum ama mustela daha ağır basıyor çevremdeki kullannalar çok memnun
Alinmavi CaglaKuzu mustela ve dalin arasinda hem kalite hem fiyat olarak cok fark var. Mustela piyasadaki en iyi urunlerden diyebilirim ikisi arasindan kesinlikle mustela. Ama Sebamed de mustela gibi antilerjik kalite olarak hemen hemen ayni fiyat olarak biraz daha uygun. Ben sebamed aldim her seyini 3 aylik bebegim cok memnunum. Konak falan olmadi goz de yakmiyor.
AycanFb CaglaKuzu yengem başından beri sebamed kullanıyor çokta memnun bende büyük ihtimal sebamed kullanıcam🤗
Kivanclimerve Bebeginiz cildi hassas olmazsa herseyi kullabilirsniz simdilik kucuk boy mustela aldim denemek icin memnun kalirsam alicam devamini cunku ilk oglum cok hassasti nivea ve dalin pulpul doktu vucudnu sebamed iyi gelmisti sadece ama bunda niye mustela aldim bende bilmiyorum😂😂kafam allak bullak oldu
GecesMom Dalin kesinlikle konak yapıyor unibaby ise bazı bebeklerde konak yapıyor. Bahsettiğiniz iki marka arasında dünya kadar fark var birbirine yakın kalitede iki markayı sormuyorsunuz 🙂
Bilge35 CaglaKuzu mustela canım . Dalinin kokulu olması ve rengi yüzünden doğal olmadı ğı çok açık. İçinde boya maddesi varmış.
Ngrbrs Uni baby set aldım dalini doktorum hiç önermedi uni baby ide denicem eğer bi etkisi olmazsa devam edicem olursa diğer ürünleri denicem her şampuan bebekten bebeğe değişir dedi doktorum
gizem_dilbaz CaglaKuzu mustela kullanan arkadasim var bebeği 9 aylık şuan köpüğü nu bile yutuomus gözleri acıkmış kendim farmasiden aldım ama
Filiz16 Dalin aldım kendim de basladım dalın kullanıyorum Doğuma kadar kullanıcam saçlarımın dökülmesi kalmadı artık daha kalınlaştılar birde 😍😍😍
CaglaKuzu Teşekkürler kızlar , dalinde kokusu çok güzel diye kararsız kalmıştım ama mustela alacağım çoğunluk mustelayı önermiş güzel yorumlar var👍🏻👼🏻🤗
Um07 CaglaKuzu Hazırlık yaptınız mı kıyafetler falan yarın 28 haftalık olacağım olacağım da hangi haftada hazırlık tam olarak yapılıyor yaa 🤔😍
Gozdealpu Sebamed yenidoğan, unibaby 0-6 ve Johnson's baby aldım. Antakyada yerel süpermarketlerde bile sebamed dalin Johnson's baby, komili bulmak çok kolay. Mustela avmlerdeki bebek mağazalarında var. Bu şişeler bitsin sebamedle devam ederim gibi görünüyor