Blg229 yapmadığını bırakmamış desem yeridir sancısı tuttuğu zaman Feride hanim tatildeymis sen beni tatilimden getirdin diye söylemediği laf kalmamış çocugun başı dönmemiş saatler boyunca sancı çektirmiş sonradan aklına kızı yan yatırmak gelmiş doğum sırasında sürekli seni sezeryana Alcan şimdi sen doguramicaksin bu çocuğu diye laf söylemiş hemoroidi vardı arkadaşımın lagma vermemiş ikinmaktan daha çok olmuş hemoroid tuvaletinide yaptın utanmadan demiş sonrasında özlem hanım gelmiş karnından bebeği itlemis dogumu gerçekleştirmiş doğumdan sonrada Feride hanim sakın bidaha bana gelme ikinci çocuğu düşünürsen dedi benim yanımda gelirse de sezeryana alırım direk dedi insani bu şekilde aşağılamak doğru değil bence ne kadar sağdan soldan da duysan ilk doğumun olunca acemi oluyorsun ne yapman gerektiğini bilmiyorsun o panikle seni sakinleştirmek yerine o sırada aşağılamak rencide edici bir durum anlican kendim şahit olmasam böyle bir duruma inanmazdım ama şahit oldum benim yanımda bu şekilde diyince