cnn34 bilgisi olan varmı acaba ben normal diye düşündüm doktoru dinlemedim. biraz araştırdım riskli olduğunu gördüm tekrardan kan aldıracağım yarn 🙏🏻
babymomyy cnn34 24 ile öğrendim bende bi daha testte yapmadım 4 hafta sonra keseyi görmeye gittim şuan 34+5 im çok şükür bi sorun yok içini ferah tut
Seda5892 cnn34 önemli olan 2 gün arayla 2 kat artması ben oğlumu 10.54 ile öğremiştim şimdi doğdu da 15 aylık oldu, 😄
Sudecirak1717 cnn34 ben de 32.6’la ögrendim hemşire net bişey söylememişti bile internetten arastırdım 3 haftalık yazıyordu 😂😂ona güvendim şuanda çok şükür 26 haftalıgız oğlumla
Hayriyedeniz Canım önemli olan iki günde ili katı artması 🙏 ben de ilk öğrendiğimde 32 idi şimdi 32 haftalığım 🙏🤩 sende sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallh 🙏
cnn34 Hayriyedeniz canım 38 di bugün 5. gün 111 olmuş normal mi acaba ? benm gibi olan hamile arkadaşımın hcg 8binlerde
cnn34 Seda5892 içime su serptin canım gerçi yinede bu gece sabaha kadar uyuyamam stresten 🙏🏻 allah analı babalı büyütsün bebişinizi 🥰🥰
cnn34 Seda5892 5 gün önce 38di bugün 111 çıktı normal mi sence 🙏🏻 adetmin 7. günü gecikme. benm gibi olanların 8binlerde değerleri benm neden bu kadar düşük
cnn34 Deletedmom59 teşekkür ederim şuan hamileliğim iyi geçiyo bi ağrım şikayetim yok inşallah iyidir böyle gider 🙏🏻
cnn34 Deletedmom59 özele gittim doktor hcg değeri düşük %50 gebeliği sonlandırcaz ama ultrasonda normak gözüküyo yarın gel bi kana tekrar bakalm dedi 😔
cnn34 Deletedmom59 çok üzüldüm Allah hayırlısını versin tercih yapmaktansa böyle olması daha hayırlı .. seninde ultrasonda normalmiydi herşey