Dndulgr Narin1 ben hemen hemen her gün yürüdüm. Şimdi havalar soğudu. Koridorda yürüyorum. Çok yürüyemiyorum. Birazda squat yapıyorum. Bakalım nasıl yapıcam doğumu. Tabi normal doğum istiyorum 😊
Nilfer123 Narin1 aynu durumdayız sanırım son 25 günüm kaldı makineye çamaşır koyarken eğiliyorum kalkmakta zorlaniyorum
61Aysen Narin1 norml doğum sadece yürüyüş yapanlar yapmiyo.35+5 haftym hic çıkıp yürüyüş yapmiyorum gunlk ev isleri oda 15.20 gunde evde bile pek bisy yapmiyorm cogu yatiyorm diyebilrm gece uyuyamiyrm gundz uyuyorm kalkinca daginkligi toplayp yemk yapiyorm okdr isim olrsa bi cikarm disari isimi halledene kadr yurums oluyorm okadr😂Günlük yürüyüşüm 5 dakka ekmek alip eve gelmem
gul9686 Ay bana da doktor sürekli yürüyüş yürüyüş diyorda bilemiyorum 😬 icimden gelmiyor benimde biraz virüsten biraz soğuktan bi de 13. Haftada kanamam oldu ve ağrılarım basladı suanda da sanki yürüyüşten sonra alt tarafıma bi baskı ve ağrı hissediyorum. Belki psikolojik bilemiyorum☹️
61Aysen Narin1 Onada cikmak istemiyorm bazn ama esim 9 da evde oluyo heryer kapaniyo o saatte malum yasaklr bsaldi yask olmadn oncede 10 da geliyodu ozmnda bulamiyodu gne bn aliyodm biktim artik almaktn oda zor geliyo artik evt😂
Birbahar Bende öyleyim yürüyüs isteğim yok, 38 bitti bizimde, gün içinde hep uyku hali kolumu kimildatmak istemiyorum, düşünüyorum bende normal doğum nasıl yapıcam diye inşallah normal olur 🙏
Haticekablan Narin1 Bende daha 33 haftalığım bana da doktor günde bi saat yürü dedi çıkınca yürüyorum ama cikana kadar gelde bana sor tek başıma çıkıp yürümek hiç canım istemiyor o yüzden genelde evdeyim 🤭 plates topunun üzerinde hareket ediyorum bazen o kadar
CansuDemir Narin1 Olabilir ancak hareketli olmak faydalıdır.2 yaşında oğlum var her gün öğlen 13-16 arası izni varken 30-40 dk dışarı çıkarıyorum zaten soğuk 4 saat gezmek mümkün değil.Bizim burda tenha alanlar var kimse yok oralarda koşturuyor filan bende peşinde.Şuan 30 haftalığım.Evde de plates topumla hareket edemesem de üstünde otururum veya yüzükoyun üstüne yatarım belimi dinlendiririm. 3 normal 1 sezaryenim var. 7-8 cm e kadar dalga vs hissetmedim hiç.