prensmusta Narin1 bizde 35+6yız,hiç yürüyüşe çıkamıyorum 🙄gün içinde ev işi hareketliyim hep ama faydası olur mu bilmiyorum 🙄
pitircik2021 Narin1 benim ayağımda bi sıkıntı var o yüzden üstüne basamıyorum hiç yürümüyorum ama evde pilates yapıyorum vakit bulduğumda. Doktoruma da sordum normal Doğum ıkınabilmekle alakalı dedi bana. Pilates ve son zamanlar nefes egzersizi yaparsan normal Doğum çok rahat geçebilir bence tabi herşey nasip meselesi o ayrı.
Tuba-27 Narin1 normal doğumun yürüyüşle ne alakası var yürüyüş spor falan rahat bir doğum olsun diye yapılıyor ben ful yatıyordum hiç kalkmıyordum normal doğum olacaktı lakin oğlum da anne karnındayken doğuştan gelen rahatsızlığı nedeniyle sezeryan doğum oldum ondan alakası yürüyüş yaparsın vücut rahatlar sen kendini iyi hissedersin ama bende yapmamıştım ki ful yatan biri olarak söylüyorum
gamzelim2234 @Narin1 bende çok merak ediyorum birde hamilelikte hiç ilişki yaşamadan normal doğum olur mu 🙄
Narin1 prensmusta acaba dedim sadece bende mi var yürüyüş yapmama isteği. Hamilelik depresyonuna mi girdim dedim:)
minidior Yuruyus yapmak doktor onermisti banada gaz im oluyordu gecmesi icin ama maskeylede yuruyus olmuyor disarda virus kol geziyor hamileliyimiz zor gunlerde:(
Narin1 pitircik2021 çok geçmiş olsun. Aynen haklisiniz herşeyin hayırlısı sağ salim kucagimiza alalım da inşallah 🤲🧿
Sukrnclnk Bende gün içersin de çok hareketliyim ama ne zaman yürüyüş yapmaya çıksam kasıklarıma ağrı giriyor. Belki psikolojik bilmiyorum yürümek istemiyorum galiba 🤭😌
Ozge20ulu Köpeğimiz var onun sayesinde sabah yarım saat ,akşam yarım saat yürüyorum , kalabalık olmayan ara sokaklarda, hamilelikte kabızlık problemi çekiyorsanız benim gibi iyi geliyor 🥰
ZEhrA_94 Narin1 canım yaparsın tabiki normal doğum ama spor ve hareket kolaylaştırır ben faydasını görmüştüm dışarı çıkmıyorsan bile evde yapılabilecek birkaç hareket var onları yapabilirsin ama bolcada dinlen ve güzel uyu 😂