Defneveannesi Esil- gelsinler artık ya 🤗 doktor bu hafta doğurursun sen dedi ama maşallah kızım çok hareketli, gelmeye niyeti yok sanki 😕
Esil- Defneveannesi valla benim çatı muanesi bile yapmadı daha hiç doktorum doğumu tetikler diye. Bebek kanalda dedi ama yokk hiç bi belirtim yok🥺
Camurcu Esil- 32 haftada 12 kilo doğuma kadar 20 ye tamamlarım rahat ve nasıl vericem eski halime dönebilecek miyim gerçekten bu sorular beni çok korkutuyor 🙁
Esil- Camurcu birazcık dikkat edince veriliyo diyolarr emzirdiğimiz içinn ama bende daha yaşamadım inşallah veririzzz🙏😍
Camurcu Esil- inşallah canım böyle kalırsam üzülürüm gerçekten 77 oldum şimdi hayatım da bu kadar çok kilo görmemiştim
Defneveannesi Esil- benim yaptı çatı muayenesini, daha açıklık yok ama bu hafta Gelir o dedi. Kilosu 3.500 falan olsa doğuramazmışım ama bebeğim 2.800 civarında şimdi rahat doğurursun dedi. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Esil- Sehermete sağlıkla gelsinlerde artık vericez bi şekilde kiloları belki zayflamak için sütümüzü kesmicek şekilde bişeyler içip ödem atarızz
Sehermete Esil- Aynen dediğin olablir bakalım yaşıyıp görcez evlatlarımızı bi sağlıcakla kucağımıza alalım da gerisi mühim değil neler geçiyor bumu geçmiyecek biz güçlü kadınlar 💪
Hnfth Esil- yani tamına 38+3 um ve 19kilo aldım imdaaatttttt 🙄😤😤 gerçi ilkinde doğuma toplamda 26kilo alarak gitmiştim de buna sukredecegim nerdeyse
Esil- ekrnz eevt bi anda hayatın ve vucudun değişiyo bende aynısını yaşadım🥺 ama en azından bebeğimizin kilosu normal olsunda biz emzirirken ufak taktiklerle vermeye calısıcaz artık takınca daha çok alınıyo 🙄🤗
ekrnz Esil- kesinlikle sağlıkla kavuşalımmm da gerisinin bi önemi yok yani en azından daha rahat hareket edeceğiz spora giderek verebiliriz 😀 hem kuzucuklarımızda bizi yerimizde oturtmayacaklar ya inşallah daha kolay olur
Esil- haziranin25i erken kilo almaya baslayanlar son haftalarda duruyomus ama ben son 2 haftada aldım hepsinii🤭😂
Hnfth Esil- ben bulantım varken bile aldım ama son 3aydir bir kilo aldım 19kiloyu ne zaman aldım bilmiyorumm 🤣🤷🏻😭
haziranin25i Esil- ilk 3 ay kimse kilo almazken ben 7 kilo almıştım 😂😂 İnşallah dediğiniz doğrudur 🤗🤗
MomC6 Esil- en son 28.haftada tartıldım 16 kilo almıştım şimdi 32.haftaya gireceğim aldığım kilo 20 yi geçmiştir öyle bir iştah var ki.. 😂😂😂
Esil- MomC6 32den sonra aldıgı kilonun çoğu zaten bebeğe gitcek ya kilo artışın olur ama bundan sonrası artık bebişe yarıcak çok çabuk gidiyo son haftada alınan kilolar yani öyle diyolar🤭🤭