nefiseee Esil- bende ilk hamileliğimde 20 kilo aldım 38+3 ye Doğum yaptım ama 40ım çıkana kadar hepsi gitti :) bu hamileliğimde de hiç problem etmiyorum yiyorum sen de etme boşver :)
Defneveannesi Esil- ben de 38+5 teyim ve 20 kiloya yakın aldım 😅 yakın diyorum çünkü 1 hafta önce tartılmayı bıraktım artık 🤪 son haftalarda iştahım çok arttı ve özellikle tatlıyı çok yiyorum 🤦♀️
Esil- nefiseee aslında tek düşüncem gitmicek gibi geliyo😂 bebegım sağlıklı doğsun gerisi önemli değilde insanda düşünüyo işte😂
Sena1 Esil- ama ben kilolu kalmıştım🙈 son iki aya kadar çok iyi gittim son 2 3 ayda aldım bu kiloların hepsini sürekli abur cubur şeyler yedim durduramadm kendimi sonuçta bu oldu tabi 🤭
Defneveannesi Esil- gelsinler artık ya 🤗 doktor bu hafta doğurursun sen dedi ama maşallah kızım çok hareketli, gelmeye niyeti yok sanki 😕
Mihre K_A_2020 Bebeğinizin kilosu,amniyon sıvınız,plesenta ağırlığınız 35. haftada zaten en az 5 kg eder🙄 bebek çok mu minyon?
Asenadgdvrn80 Esil- ben ilk kızımda 37+4 de doğum yaptım 14 kilo aldım çok diyordum siz maşallah 🤗 Allah sağlık versin gerisi önemli değil 🙏🙏🙏
ekrnz 28+5 15 kilo 😀😀 okadar çok takıyordum ki 0 bedendim ben 9 ay öncesine kadar evlendim hamile kaldım herşey değişti doktorum diyetisyene bile gönderdi aama kilo almamın önüne geçemiyorlar 😀😀
Esil- ekrnz eevt bi anda hayatın ve vucudun değişiyo bende aynısını yaşadım🥺 ama en azından bebeğimizin kilosu normal olsunda biz emzirirken ufak taktiklerle vermeye calısıcaz artık takınca daha çok alınıyo 🙄🤗
K_A_2020 Haftada 2100 gramdı bebeğimin kilosu. Doktorum 2400 olsa daha iyi olurdu ama Bi sorun teşkil etmediğini söyledi.
Sehermete Esil- 37+4 13 kilo almışım kendimi bazen panda gibi hissetmiyor değilim yani 🙈🙊😁😁😁 Sağlıcakla gelsin artık minişler 🤲🥰🐣
Esil- Sehermete sağlıkla gelsinlerde artık vericez bi şekilde kiloları belki zayflamak için sütümüzü kesmicek şekilde bişeyler içip ödem atarızz