Esross NurTekmile yok canım çok şükür her hangi bir sıkıntım merak ediyorum işte bide bu kordon dolanması olayı varya ondan da korkuyorum bugün uygulamadaki yazidada okudum Kordon dolanması dan bahsetmiş
heyecanlibiranne_ Esross 32. haftadan itibaren giriliyor diye biliyorum. Benim doktorum da ilk 32. haftamda, ikinci 34. haftamda ve şimdi artık her hafta Nst istiyor.
heyecanlibiranne_ Esross valla bilemedim ki, genel olarak bildiğim bu. Hatta beğenmediği zaman sonucu tekrar bile çektirebiliyor. Doktordan doktora değişiyor demek ki. Ama son aylarda artık daha sık bakılması gerekiyor yani. Ben doktorumdan çoook memnunum çok şükür 😊
DefneninAnnesi1894 Esross o da çok sıkıcı bişey ya birde bebek nst cihazlarını itiyor filan 😂😂 bi savaş çıkıyo orda😬
Ssaree Esross 36.haftada olabilir canım tam emin olamadım simdi😊 ama şükür sıkıntım riskim yoktu ondan gec girdirmistir belki
nurkal DefneninAnnesi1894 ben de bu durumu yaşıyorum belli bir sebebi var mı sizinkinin erken doğum gibi bi risk yada nstde sancınız çıkıyor mu
DefneninAnnesi1894 nurkal yok benim riskim yoktu. 38+3te sancılandım. Şimdi 26 aylık olduk🥰 magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş kramplar. Doktorum pek ilgilenmediği için o dönem bi sıkıntı yaşadım.siz mutlaka doktorunuza tarif edin bu durumu. Belki o size yardımcı olabilecek birşeyler tavsiye eder.
Smyy34 Esross 37 haftada yani doğuma yakın bakıyor cnm sancı varmı diye ve bebegn kalp atışlarına yani gerek duyduğunda ve doğuma yaklaşınca baglicak nst ye
A_Alparslan Esross ilk 34 de ikinci gittigim dr da 37 den önce gerek olmadığını söyledi çektiğim halde bakmadı bile 🤦😫 yani 35 den sonra bakabilir isteyebilir dr
Ces90 Esross Almanya dayım canım burada sanırım erkenden alıyorlar yoksa şükür ters giden bir şey yoktu