Hicran27 Ben 3 hafta önce Diyarbakırdaydm bağlar hastanesine gittim pat diye cinsiyeti söyledi kilosu falan gayet iyi ilgilendi
Kdg Gizemceylan merhaba Ece Öcal detaylı ultrason da CD fotoğraf vs veriyor mu kaç dknsuruyor ve kaç gün önceden randevu almam gerekiyor bilgi verirmisiniz
Gizemceylan Kdg 1 gün öncesi aldım randevuyu genelde bulunuyor fotoğraf veriyo video da mail adresinize gönderiyo 💖
Gizemceylan Kdg çok uzun bakıyo herşeyi tek tek kontrol edip aynı zamanda size de göstererek açıklıyo 1 buçuk saat civarı net sürmüştür bebeğim yüzünü göstermedi baya uğraştı doktor sağolsun 🙂
Gizemceylan balperisi_71 hiç bilmiyorum numarasını arayıp bilgi alabilirsiniz yardım oluyorlar dönüş yaparlar mutlaka
Gizemceylan Basak0503 kendi doktorum farklı benim Ece hanıma sadece detaylı için gittim ücreti 450 lira 🙂
Basak0503 Gizemceylan bende detaylı için oraya gideyim haftam gelince herkes memnun Ece hanımdan maşallah 🤩 🤩
Gizemceylan Basak0503 memnunum gerçekten iyi biri yani hali tavrı iyi geliyo insana siz sormadan herşeye cevap veriyo tek tek açıklıyo sıcakkanlı güleryüzlü biri 🌸