Bulut34 Ece hanımının yanına giden var mı? Detaylı ultrason için gitmeyi düşünüyorum. Acaba giden var mı aranızda
Gizemceylan Bulut34 çok memnun kaldım uzunca bakıyo en ince ayrıntısına kadar anlatıyo uzunca bi rapor veriyo herşeyi yazıyo çok tatlı dilli Güler yüzlü bi doktor
Gizemceylan Bulut34 20. Haftada gittim hayır göstermedi çok uğraştı doktor bekledik yürüdüm geldim tekrar baktı ama asla göstermedi tam tersine uğraştıkça kafayı gömdü iyice 😅
Gizemceylan Bulut34 doktor da öyle söyledi 🙂 muayene ücreti 450 lira bu arada telefonla arasan da bilgi veriyorlar bide kart geçmiyorlar bilginiz olsun nakit alıyorlar ücreti ve randevu saatinizden erken gitmeyin 5 dk bile 😅 bekletmiyorlar hiç orda
Bulut34 Gizemceylan çok sagolun verdiğiniz bilgiler için 🙏 evim yakın zati muayenesine dakikasında giderim şuan 18+1 olmadı bende 20. Hafta da giderim 🌸😊
Kdg Gizemceylan merhaba Ece Öcal detaylı ultrason da CD fotoğraf vs veriyor mu kaç dknsuruyor ve kaç gün önceden randevu almam gerekiyor bilgi verirmisiniz